Honda Innova Tips

Honda Innova är en liten motorcykel utformad för ridning i innerstaden och städerna utvecklade områden. Motorcykeln får i genomsnitt 114 mpg och väger 231 £. Honda Innova är den europeiska versionen av Honda Wave i USA. Konstruktionen av dessa motorcyklar är identisk, men varierar namn mellan kontinenterna. Att ha information om underhåll för Innova kan hjälpa dig att få ut det bästa av din motorcykel. Keep It Covered

En av de viktigaste underhåll tips för Honda Innova och Honda Wave är att hålla det täckt när den inte används. Detta kommer att bidra till att förhindra vatten och solskador. Innova har en liten förvaring under sitsen, där du kan hålla din motorcykel täckning för god tillgång.
Underhåll Tips

Honda Innova varken kräver (eller går bättre ) på premium bränslen. Den grundläggande blyfri bensin typ är idealisk för motorfordon. Motorcykeln kräver regelbundet underhåll från generalagenten. Detta garanterar att din Innova eller Wave grundligt inspekteras för eventuella interna problem och korrekt prestanda. Vid varje 6.000 miles föra bilen till en auktoriserad Honda återförsäljare. Byt olja i samband med underhållet resor. Den Innova blir prime körsträcka på 65 km /h, där det regelbundet kan nå över 120 till 130 mpg. Den körsträcka minskar till cirka 100 mpg i stadsområden.
Ytterligare fakta

motortyp av Honda Innova är en SOHC två ventiler, 124cc motor . Den max effekt är 7500 rpm och kan nå en hastighet på 120 mph. Startmotorn är en kick och elektrisk startmotor med en fyrväxlad växellåda. Utökade funktioner inkluderar en frontal skivbroms och en digital vägmätare. Produktionen av Honda Innova inleddes 1995 och fortfarande tillverkas över hela världen, bland annat i USA, Asien och Europa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108882.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.