Hur du ändrar en Harley Road King

Medan många människor älskar lager Harley-Davidson Road King, andra tycker att det är en perfekt canvas för sin konstnärliga vision. Innan du ger dig ut för att spendera dina pengar på delar och tillbehör, gör din design läxor framför datorn. Harley-Davidsons Customizer verktyg är inte bara roligt, det ger dig möjlighet att utforska alla de alternativ som finns för att modifiera din befintliga Road King, eller bygga en helt ny en. Instruktioner
Äkta Motor Tillbehör Customizer för nya eller begagnade
1

Besök Customizer verktyget på Harley-Davidson hemsida. Öppna ett konto eller fortsätta utan att öppna ett konto (se steg två). Klicka på "Logga in på mitt garage" länken tre fjärdedelar av vägen ner på sidan på vänster sida. Klicka på "Skapa profil" länken halvvägs ner på sidan på höger sida. Fyll i din e-postadress, lösenord, namn och födelsedatum. Scrolla ner för att läsa hela formen. Klicka på "Spara" knappen på nedre vänstra delen av sidan. Klicka på "Tillbaka till inloggningen" knappen längst upp på sidan på höger sida. Fyll i din e-postadress och lösenord i rutan i det övre vänstra hörnet. Klicka på "Logga in"-knappen.
2

Klicka på "Touring" knappen på toppen navigeringsmenyn. Klicka på ikonen motorcykelmodell titeln "FLHRC." Klicka på "Lager" från rullgardinsmenyn. Klicka på valfri färg från färgen rutorna under Road King foto på höger sida. Klicka på den lilla rutan under Road King fotot på vänster sida när du vill se baksidan av motorcykeln fotot.
3

recension på "Kategorier" längst ned på sidan. Bestäm vilka ändringar du vill göra till Road King modellen i åtanke din budget och smakpreferenser. Välj bland följande kategorier för att ändra ditt lager modell Road King: väskor och bagage, dekorativa samlingar, Elektronik, Mätare, Konsoler, Motorkomponenter, avgassystem, Foot Controls, Front end komponenter, handkontroller, racks och ryggstöd, Screamin 'Eagle; Säten , Hjul & Drev, vindrutor. Bestäm vilken kategori att visa först och klicka på den för att avslöja en eller flera fotoalternativ. Klicka på fotot alternativ du är intresserad av att visa. Läs beskrivningen av alternativ på den högra delen av sidan. Granska noter som "Viktig information" och "Andra delar i samlingen." Klicka på "Install on Bike"-knappen om du väljer att lägga till alternativet att din Road King modell. Din Ändringen återges direkt i fotot. Fortsätt med att välja alternativ, eller gå vidare till nästa kategori att upprepa dessa steg för att bygga din egen unika Road King.
4

Klicka på "Lägg till arbetsbok"-knappen om du har skapat en profil. Klicka på knappen "Spara". Klicka på "Mitt garage" i toppmenyn och klicka på länken Road King i kroppen på sidan. Granska dina avslutade Road King accessorized med dina val. Bläddra igenom listan över tillbehör du har lagt till, som är noterade på den högra sidan av sidan, tillsammans med priserna på varje tillbehör, eller klicka på "List View" från toppmenyn. Kolla priser för att avgöra om de tillbehör du valt är i din budget. Ta bort alternativ eller klicka på "Browse Online katalog" för att lägga till ännu fler alternativ. Om du köper en ny Road King, klicka "Uppskatta en betalning" och se över det totala priset med en månatlig betalning i förväg beräknad för dig. Ändra något av fälten för att återspegla olika räntesatser eller månatliga betalningsalternativ. Klicka på ikonerna längst upp till höger på sidan för att spara den cykel du skapat, skriva ut en lista över de tillbehör du har valt, dela via e-post, hitta en återförsäljare i ditt område eller shoppa den äkta Motor Tillbehör nätet katalog för fler tillbehör.
5

Ladda ner en kreditansökan genom att klicka på "Download Credit Application" PDF-länk om du köper en ny Road King. Klicka på "Hitta en återförsäljare"-länken för att hitta en Harley-Davidson återförsäljare i ditt område. Köpa Road King du har designat. Alternativt, om du redan äger en Road King, köpa de delar du har valt och installera enligt instruktionerna som medföljer hårdvaran, eller hyra en Harley-Davidson återförsäljare eller annan Harley mekaniker att installera dem åt dig.

Handla för eftermarknaden Parts & tillbehör
6

Shop Online för eftermarknaden delar. Flera eftermarknaden delar leverantörer för Harley-Davidson motorcyklar finns tillgängliga.
7

Beställ kataloger från eftermarknaden delar och tillbehör distributörer. Review kataloger, göra anteckningar om de tillbehör som intresserar dig. Prata med andra som kan ha erfarenhet av dessa produkter för att få deras synpunkter.
8

Visit eftermarknaden delar och tillbehör webbplatser featuring produkter för Harley-Davidson. Sök efter nyckelord som "Harley-Davidson avgassystem," "anpassade platser motorcykel", "sadelväskor motorcykel", "däck för Harley-Davidson", "bagage för Road King", "formplåtar för Road King", "hjul för Harley -Davidson "och" elektroniska komponenter för Road Kings. "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109168.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.