Installationsinstruktioner för en Scorpio Alarm på en motorcykel

Scorpio larm för motorcyklar innehålla funktioner som exempelvis en trådlös tvåvägs personsökningssystem och RFID-baserade fjärrkontroller. Dessa kan göra installationen verka utom räckhåll för den genomsnittliga DIYer. Lyckligtvis erbjuder Scorpio ett tillbehör kablage för att göra installationen en plug-and-play-affären. Medan vissa förtrogenhet med din motorcykel krävs för att komma till bakre blinkers och bakljus, kan jobbet normalt ske i en timme. Saker du behöver
Scorpio larmsystem kit
tillbehör plug-and-play kablage
Nylon buntband
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lay innehållet i larmsystemet kit framför dig på ett rent bord. Ta en inventering av satsens innehåll för att säkerställa att alla nödvändiga komponenter finns där, inklusive larmets styrenhet, stora kabelstammen, fjärrkontroll och en kabelsats.
2

Ta motorcykelns sits eller karmsida täcka att ge tillgång till batteriet. Ta bort eventuella kåpor, fendrar eller sadelväskor att ge tillgång till de bakre blinkers och bakljus.
3

Välj en plats under sätet eller i närheten av batteriet för att montera larmet styrenhet. Säkra styrenheten till önskat fästpunkt med dubbelhäftande tejp som medföljer satsen.
4

Anslut satsens huvudsakliga ledningsnät i styrenheten. Anslut den smälta tråden på selen till batteriets pluspol med en stjärnskruvmejsel.
5

Anslut tillbehöret plug-and-play ledningsnätet i styrenheten sele. Route tillbehöret sele "trådar längs motorcykelns ram till den bakre blinkers och bakljus.
6

Anslut tillbehöret sele" orangefärgade kontakterna mellan bakljus och motorcykelns ledningar kontakt. Anslut de grå kontakterna mellan blinkers och motorcykelns kontakter ledningar.
7

Säkra larmets kablage till motorcykelns ram med nylon buntband.
8

tillbaka sätet och eventuella kåpor, fendrar eller sadelväskor bort tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107749.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.