Hur man reparerar Motorcykel Speglar

Kvaliteten och säkerheten på motorcykel speglar är viktigt för att maskinen ska manövreras på ett säkert sätt. Enligt National Highway Traffic Safety Association (NHTSA) webbplats måste en motorcykel Speglar vara ren, i gott skick, och säkert fastsatt på cykeln. Speglarna också måste justeras korrekt innan motorcykeln körs för att säkerställa att föraren har fullständig och korrekt syn på båda speglarna. Om det finns några problem med motorcykelns speglarna måste reparationer göras innan cykeln används eller ridit på nytt för att hålla ryttare säker. Saker du behöver
skiftnycklar
Mirror isolator
Mirror Cleaner Review Pappershandduk
Byte speglar
ersätter glas
Mirror isolatorer
epoxilim
Spårskruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Inspektera motorcykeln speglar för att kontrollera eventuella skador och sprickor spegel. Trasiga motorcykel speglar måste bytas ut för att garantera säker drift av maskinen. Skaka varje speglarna att kontrollera om de är säkrade ordentligt på cykeln.
2

Använd en skiftnyckel för att dra åt båda speglarna. Om motorcykel speglar är lös och vibrerande, kommer synligheten av dem bli allvarligt försvagade och suddig. NHTSA hemsida förklarar att speglarna är kritiska, eftersom de hjälper föraren vid filbyte och allmän drift av motorcykeln.
3

ner motorcykeln speglarna med en skiftnyckel om vibrationerna fortsätter att vara ett problem eller om en spegel måste helt ersättas på grund av ram skador. Dual Sport Plus hemsida rekommenderar installation av gummi isolatorer i spegeln hålen innan du installerar om motorcykel speglarna. Byt alltid båda speglarna om man skadas i syfte att upprätthålla en balanserad linje vision.
4

Hitta ett glas butik för att byta en sprucken motorcykel spegel. Att få en glasbit beställnings-snittet gör det möjligt att passa in motorcykeln spegel ram korrekt. Ta försiktigt bort det gamla glaset med en skruvmejsel, och fäst det nya glaset på plats med hjälp av stark epoxy lim.
5

Rengör motorcykeln speglar med en flaska spraya fönsterputs. Torka noga och torka speglarna med en pappershandduk. Sitt på motorcykeln, och manuellt luta och justera speglarna så att rätt synfält erhålls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109254.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.