Hur man kan eliminera vindbrus i en hjälm

Wind brus som hörs genom en hjälm, när man rider en motorcykel, kan variera beroende på vilken typ av hjälm och tillbehör som bärs av ryttare, såsom proppar. Hjälm vindbrus orsakas främst av luftflödet runt hjälmen, när du cyklar, förutom ljudet av motorcykeln. Du kan eliminera vindbrus i en hjälm genom att göra olika justeringar av hjälmen innan ridning. Saker du behöver
Hjälm vinden Öron blockerare
pluggar
Skruvmejsel
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd hela hjälm ansikte motorcykel som kommer att täcka dina öron om du inte redan har ett.
2

Undersök hjälmen för att se om visiret stängs ordentligt utan att lämna några luckor som kan skapa vindbrus under cykling. Om du ser några luckor, dra åt eller lossa visiret med en skruvmejsel eller insexnyckel.
3

Placera ett finger mellan botten av hjälmen och halsen, när man rider, för att se om vindbrus reduceras. Om vindbrus är minskad kan ett extra tillbehör, såsom en hjälm vind blockerare, behövas. Fäst blockerare hjälmen vinden till botten av hjälmen. En typ av hjälm vind blockerare är Windjammer II Helmet Wind Blocker tillgängliga online eller på motorcykel återförsäljare.
4

Leta lufthålen på framsidan av hjälmen ovanför och nedanför ansiktsskydd. Stäng en eller flera av de luftventiler för att minska mängden luft som går in i hjälmen.
5

Place proppar i öronen för att eliminera vindbrus och minska motorljudet vid ridning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106784.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.