Hur man tar bort bakhjulet på en 2005 Harley Davidson Ultra

Ta bort bakhjulet från en Ultra Classic motorcykel, den största turnerande modellen erbjuds av Harley-Davidson, är ingen liten uppgift. Till skillnad från sina mindre motsvarigheter, Ultra Classic hårda sadelväskor förhindra åtkomst till bakaxeln och hjulet, vilket gör jobbet svårare än normalt. Lyckligtvis, de sadelväskor är avtagbara för att möjliggöra enklare åtkomst. När påsarna är ur vägen, tar bort bakhjulet för ett däck förändring är tämligen enkel. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
Bungee Motorcykel sladd
stå
Breaker bar
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Öppna locken på sadelväskor på baksidan av motorcykeln. Leta snabbkopplingen stift på den inre väggen av sadelväskor. Rotera fästelement moturs för att låsa upp sadelväskor och ta bort dem från motorcykeln.
2

Skruva den bakre bromsok s bultar med en hylsnyckel och skjut bromsok uppåt och bort från den bakre bromsen rotor. Använda ett bungee rep, fast bakre bromsok till ramen för att undvika skador på bromsledningen.
3

Lossa låsmuttern på vänster sida av bakaxeln med hjälp av en 36 mm hylsa ansluten till en långskaftad breaker bar men ta inte bort muttern vid denna tidpunkt. Använd en motorcykel står att lyfta bakhjulet från marken.
4

Skjut bakhjulet framåt för att lossa drivremmen. Dra remmen från bakhjulet remskiva.
5

Ta bort låsmuttern från bakaxeln. Avlägsna kamhjul justering och bricka från vänster sida i slutet av bakaxeln. Med hjälp av en gummihammare trycker bakaxeln ut från den högra sidan av svängarmen. Sänk hjulet till marken och rulla bort från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107113.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.