Hur man hittar en motorcykel VIN-nummer

Du måste hitta en motorcykel chassinumret ( VIN ) för ett par anledningar . Kanske du är intresserad av att köpa en begagnad cykel , och du vill vara säker på titeln är ren eller om du vill ge det 17 - siffriga VIN till ditt försäkringsbolag för en offert . Det är även möjligt att du vill sälja din cykel , och ge potentiella köpare med förtroendeingivande fullständig informationsgivning . Saker du behöver Kundservice bindemedel ( tillval )
Visa fler instruktioner
1

beakta ålder av motorcykeln i fråga . Om det är en 1981 eller nyare motorcykel , kommer du definitivt hitta en VIN . Vins var inte standardiserade i hela världen till 1981 . Om det är äldre än så , eller kan du kanske inte hitta en. Misströsta inte om du inte kan hitta det i denna situation , eftersom det sannolikt aldrig haft en VIN i första hand .
2

undersöka alla exponerade ramdelar av din motorcykel . Den VIN vanligen placerad på en metallplatta som är bultad till ramen någonstans mot framsidan av din motorcykel . Om din motorcykel är ett insteg scooter ( vilket anses vara en motorcykel genom juridisk definition ) , kommer denna platta placeras i området där du steg igenom . Skriv ned numret Addera 3

och hålla den med din annan dokumentation . Om du håller en pärm med anteckningar om mc service och underhåll , är det en utmärkt plats för att hålla ditt VIN .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106070.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.