Hur man byter den främre stötdämpare på en Chrysler Van

Byta främre stötdämpare på din Chrysler van är en universell process som du kan fylla på mindre än en eftermiddag tid. Det finns många olika typer av störningar på marknaden. Du kan köpa din nya stötdämpare från generalagenten eller online. Du måste ha rätt stötdämpare för din specifika Chrysler minivan modell för att åstadkomma detta jobb korrekt. Felaktigt ändra dina stötdämpare kan skada van eller potentiellt leda till en olycka när du kommer tillbaka på vägen. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Wrench
Nya stötdämpare
Visa fler instruktioner
1

bort muttrarna från däcket , med hjälp av däck järn. Palla upp framsidan av van där du ska byta stötdämpare. Avlägsna däcket och ställ den åt sidan.
2

Ta bort muttrarna som fäster chock för den nedre styrarmen, med nyckeln. Den nedre styrarmen är metallunderlaget arm som ansluter hjulet till ramen av van. Stötdämparen är metallunderlaget på insidan av spiralfjädern.
3

Dra stötdämparen ur ramen. Ta bort brickan från toppen och botten av stötdämparen monteringsfixturen.
4

in den nya brickan och stötdämpare i stället för den gamla. Byt ut låsmuttrarna som förbinder stötdämparen till den lägre länkarm och ram van. Dra åt muttrarna med skiftnyckel.
5

Byt däcket på van, och byt muttrarna på däcket. Sänk van tillbaka till marken, och dra åt muttrarna med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105580.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.