Hur man lagrar Minibuss Seats

Om du äger en minibuss med löstagbara säten och du behöver inte ha alla de platser i van vid alla tidpunkter, måste du veta hur man korrekt att lagra dina minivan säten. Det är viktigt att komma ihåg att även om din minivan säten behandlas för att överleva saker som konstant solexponering, gör de inte gå bra med fukt och kyla. Där du lagrar dina minivan säten är lika viktigt som hur du förvarar dem. Saker du behöver
Träpallar
plastfolie (0,5 mm tjock) katalog Vakuum
Stain Remover Review Förpackningstejpen
blå presenning
Visa fler instruktioner

1

Hitta en lagring plats som inte har ett läckande tak, skyddad från väder och vind och inte tillåter en hel del solsken igenom. Även om era platser skyddas från exponering för solen, kan kombinationen av sol och fukt skapar mögel och andra potentiellt skadliga situationer.
2

Installera träpallar i lagringen plats där stolarna kommer att hållas . Kontrollera pallarna har inga skadade bräderna, och inte ruttnar.
3

Täck pallarna i en skyddsplasten på minst 0,5 mm tjockt. Täck pallarna med två lager av plast och stoppa plåten under pallarna för att förhindra den från att röra sig när du sätter sätena på.
4

Rengör varje säte med en stark dammsugare för att ta bort så mycket damm och skräp som möjligt. Ta bort alla fläckar med en fläckborttagningsmedel gjord för tyget av sätet. Fläckar kvar i en stol kan bli bakterier och mögel om de inte tas bort innan du sätter stolen i lagringen.
5

Wrap varje säte individuellt i ett enda skikt av 0,5-mm plastfolie. Täta plastfolie med stark packtejp.
6

Undvik stapling sätena. Om du har flera platser för att lagra, lägga dem på sin sida och sedan lägga dem tillsammans sida vid sida i en rad. De tjocka metall krokar på undersidan av platserna kan orsaka skada om du lagrar säten ena ovanpå den andra.
7

Täck sätena med en blå skyddande presenning som ska fästas i trä pallar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105581.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.