1998 Chevy Astro Van specifikation

Chevrolet gör en mängd olika bilar, allt från bilar till lastbilar till SUVs till skåpbilar. Den Chevy Astro är en stor minibuss som kan bära upp till åtta personer. Varje år en ny modell släpps med en unik uppsättning av specifikationer. Prestandaspecifikationer

1998 Chevy Astro van har en främre längsgående motor med specifikationerna i 4300 cc, 4,3-liter och sex ventiler vid 60 °. Det har även 101.6 mm cylinderdiameter och 88,4 millimeter stroke. Det finns en 9,2 kompressionsförhållande med en gjutjärnsblock, en gjutjärn huvud, en overhead ventil och två ventiler per cylinder. När det gäller makt, har 1998 Chevy Astro van 190 hästkrafter vid 4.400 rpm och 250 pounds per fot vid 2.800 rpm.
Handling Specifikationer

hantering på 1998 Chevy Astro van består av ett låsningsfritt bromssystem med en 3.42:1 axel ratio. Det finns två skivbromsar med ventilerade skivor och startspärr installerade på bilen, vilket gör det svårare för bil tjuvar att framgångsrikt stjäla. Varje bil levereras med en egen reservdäck och stål kantade hjul i ett utrymme räddning ligger på baksidan av Astro van. Upphängningen består av en torsion beam framvagn med en oberoende krängningshämmare med vridfjädrar och en stel balk bak fjädring med bladfjädrar.
Storlek specifikationer

Storlek är vad Chevy Astro van är känd och köpte för och 1998 modellerna är inte annorlunda. Längden på dessa skåpbilar är 15,8 meter och de har en bredd på nästan sex och en halv meter. Från marken till toppen av van är nästan sex och en halv meter, och axelavståndet är drygt nio meter totalt. Markfrigången är 6.8 inches när den van är tom. Fordonet är tung, även utan passagerare, med en tjänstevikt på 4,427 pounds och en bruttovikt av 6,100 pounds totalt.
Bränsle Specifikationer

1998 Chevy Astro van använder blyfri bensin och har en 25 liters bränsletank. På grund av dess storlek, får fordonet relativt låg gas körsträcka, med 14 miles per gallon i staden och 18 miles per gallon på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105723.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.