DIY Van Verktygsförvaring

En van behöver inte bara användas för att transportera barnen fram och tillbaka till fotboll spel och skola. Din van kan också vara något man tränar på. Verktygslådor avsedda för bilar, kan skåpbilar och lastbilar vara dyrt och skrymmande, och om du använder din van att transportera din familj och alla sina grejer, kanske du inte har utrymme för en färdigköpta van verktyg förvaringsbehållare. En DIY van verktygsförvaring Enheten är enkel att göra och hjälper dig ta dina verktyg tillsammans med dig, oavsett var du går. Plastbackar

Mät området bakom baksätet av din van. Detta är den golvyta mellan kanten av baksätet och insidan av luckan tillbaka. I vissa skåpbilar, är det bara ca 1 meter lång och bredden på van. Andra skåpbilar har längre golvytor.

Köp flera små plast lagringsbehållare från en rabatt butik. Håll dina mått i åtanke. För verktygsförvaring, ett "under sängen" förvaringsbox och två sko-box-storlek förvaringslådor fungerar bra. Om din plats inte är tillräckligt stort för att rymma "under sängen" förvaringsbox, gå för en längre och smalare modell. Varje rabatt eller varuhus har ett annat urval av lådor, och varje van interiören är annorlunda. Ta dina mått från butik till butik tills du hittar ett fack som täcker det mesta utrymmet inuti din van. Du kan också använda en kombination av mindre fack för att fylla upp utrymmet. Addera Fästa Papperskorgar

Placera soptunnor sida vid sida på golvet i din van mellan kombi och baksidan av baksätet. Mindre fack kan placeras inuti större för att möjliggöra mer utrymme. I detta fall kommer de mindre facken fungerar som avdelare för det större för att hjälpa dig organisera dina verktyg.

Borra hål i botten av golvet i din van om din van har en matta eller plast golv. För skåpbilar med metall golv, se om det finns spår eller krokar som redan finns i metall golvet. Lay flera långa bungee stubin över lagerplatser och haka fast dem i hålen du har borrat eller i metallen golvet spår eller krokar som redan på plats. De bungee stubin ska sträckas över båda ändarna av varje fack som är på golvet i din van.

Du kan skräddarsy denna steg för just din van. Om du kan borra hål i sidan av det inre, kan du bifoga bungee stubin där. Om du har säkerhetsbälte krokar, mugghållare eller andra objekt som redan byggts in i det inre av din van, använd din kreativitet för att räkna ut hur att fästa bungee rep krokar till dessa platser för att hålla dina lagerplatser säkra.


Arrangerande

Organisera dina verktyg i de plastbackar. Större verktyg bör gå in i större papperskorgar och mindre verktyg bör gå i mindre fack. Du har två alternativ för locken på lådorna. Du kan sätta på locken igen dem, var noga med att använda en borr eller såg för att skära ut de områden där bungee stubin gör detta omöjligt. På så sätt kan du placera objekt som livsmedel, sportutrustning, eller resväskor ovanpå facken när det behövs. Om du använder din van och verktyg varje dag, kanske du väljer att kasta locken och låt facken öppna för åtkomst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105575.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.