Hur du anpassar Inre av en Van Yourself

En van eller minibuss kan vara mer än ett fordon, kan det vara ett sätt att leva. Från Volkswagen Vanagon till Chrysler Town & Country, har skåpbilar gjort sin prägel på kulturen och samhället under många decennier. Om du funderar på att piffa upp utseendet på insidan av din van utan att varaktigt påverka dess andrahandsvärde, det finns flera alternativ för att skapa ditt hem hemifrån utan busting din budget. Saker du behöver
Måttband
Tyg
Saxar
Velcro
Symaskin
Sömnad elastiska
Små mattor
Utomhus matta eller matta skrot
brukskniv
Visa fler instruktioner, Skapa gardiner
1

Mät längden och höjden på sido-och bakrutor.
2

Klipp och fåll duk till dessa dimensioner att göra gardiner, eller lägga fullhet genom att göra dem 1 1/2 till 2 gånger bredden på ditt fönster.
3

Fäst självhäftande kardborrband över dina fönster.

4

Sy motsvarigheten av kardborreband till längden på dina gardiner.
5

hänga gardiner. Ta bort när du kör din bil. Addera Update klädsel
6

Mät frontdimensioner av era platser. Detta kommer att vara höjden och bredden på det område du sitter på. Skålade säten kommer att kräva tre stycken (nackstöd, rygg och sits) och bänkar kommer att kräva två (rygg och sits, såvida de säten också ha nackskydd).
7

Mät tyg i dessa dimensioner plus 2 inches på varje sida. Hem tyg 1/4 tum för att förhindra nötning.
8

Fäst gummiband för att hålla tygstyckena på plats. För nackstöd, behöver du en remsa av elastiskt över bredden. Både bänk och skålade säten kommer att kräva två elastiska band för ryggen (en 5 inches från toppen, en 5 inches från botten) och två för botten (en 8 inches från varje sida). Justera mätningar som behövs för att ta hand om varierande sits dimensioner.
Förnya mattor
9

Mät utrymmen för mattor i det inre av din van. Köp flera små mattor att passa. Mattor tillverkade för att använda runt en toalett fungerar bra runt säten längst bak i din van. Löpare kan användas i gångarna mellan skålade säten eller framför säten.
10

Skapa ett helt nytt golv (kan endast användas i skåpbilar med avtagbar sittplatser). Ta bort säten.
11

Mät inre golvyta. Köp en matta (utomhus eller gräs mattan fungerar bra) och klippa till dessa dimensioner med hjälp av en mattkniv.
12

Cut hål där sätena går.
13

Lay mattan och byt ut sätena.
Rescue återförsäljning
14

bort små mattor eller mattor.
15

bort klädslar.

16

Ta ner gardinerna. Skala bort kardborre ovanför fönstren och använda ett lim remover (t.ex. Goo Gone) för att avlägsna rester.
17

inse värdet. Alla objekt av flärd är löstagbara, och original mattan och stoppning har skyddats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105567.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.