Hur man använder det Cool Box Feature på en Toyota Previa

Toyota Previa var avsedd för förare som behöver transportera många runt. Dess enorma kupé kan bekvämt plats åtta personer, med plats över för bagage. Sätena är bekväma, och det finns massor av ben och huvud för både förare och passagerare. Utöver att vara bekväm att rida i, erbjuder Previa ett antal bekvämligheter (vissa standard, vissa tillval) som bidrar till dess värde. En av de, um, svalare alternativ är Cool Box för att hålla mat och dryck kallt på långa resor. Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln medurs till "Start"-läge. När motorn har startat, släpp nyckeln och låt den rotera tillbaka till "On" läge.
2

Skjut temperatur-reglaget till valfri position mellan "mitt" och "låg" inställningar. Skjut luftintag-spak till antingen "utomhusluft" eller "cirkulationsluft" läge. Flytta luftflöde-manöverspaken till "front"-läge. Flytta fläkthastighet-spak till någon annan position än den "off"-inställningen. Tryck i luftkonditioneringen "On /Off"-knappen för att starta luftkonditioneringen.
3

Tryck "cool"-knappen på locket till kylbox för att starta nedkylningen. Lyft kylbox locket. Ta bort is fack och fylla dem med färskt vatten. Byt is fack i isen avsnittet i framsidan av kylväska.
4

Stäng separator som skiljer isen magasinen från mat /dryck lagerutrymme. Placera konserver eller drycker i lagringsutrymmen. Stäng locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105560.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.