Hur man tar bort reservdäcket på en Dodge Caravan

Dodge utrustat sina Caravan minibussar med ett reservdäck stuvas under fordonet. En kabel vinsch under golvbrädorna droppar reservdäcket ner till marken så att den kan hämtas. Att spänna reservdäcket under fordonet tillåter maximal last och passagerarutrymme i kupén. Med Stow 'n Go sittplatser (andra och tredje sätesraden kan fällas ned i golvet), är däcket under mitten av fordonet. Utan Stow 'n Go sittplatser, är reservdäcket stuvade under vagnens bakre del. Instruktioner
Stow 'n Go Seating
1

Öppna bakgavellyften av Caravan. Dra upp frigöringsspaken på vänster sida förvaringsfack. Ta bort locket förvaringsfacket. Ta bort verktyget påsen från facket.
2

Öppna verktyget påsen och ta bort de tre barerna. En bar ser ut som en lång "L." En bar har en fjäderbelastad hack i ena änden. Sätt den fjäderbelastade spårade änden av den andra bar i spåret i mitten av "L"-formad bar. Sätt i slutet av den tredje bar in den andra änden av den urtagna baren. Staplarna bilda en lång "T" handtag.
3

Ta av locket på reservdelar-däck vinsch bilfärd mutter på golvet i Caravan mellan de två framsätena. För in den långa änden av "T" handtag på drivmuttern och vrid moturs tills den motstår vrids.
4

Demontera "T" handtag. Sätt ihop stängerna för att bilda en lång krok. Sätt i slutet av den tredje bar in den skårade änden av den andra baren. Sätt in den andra änden av den andra stapeln in i toppen av den "L"-formad bar för att bilda den reservdäck kroken. Under vagnen
5

räckvidd med reservdäcket krok och använda botten ben "L" bar för att haka i kanten av reservdäcket fälgen och dra ut det från under bilen.
Icke-Stow 'n Go Seating
6 < p> Öppna bakgavellyften av Caravan. Dra upp frigöringsspaken på vänster sida förvaringsfack. Ta bort locket förvaringsfacket. Avlägsna domkraften handtaget från facket.
7

Ta bort locket på reservdelar-däck vinsch bilfärd muttern i mitten av lastgolvet innanför hissen grind. Sätt domkraften handtaget på enheten muttern och vrid moturs tills den motstår vrids.
8

Dra reservdäcket ut från under vagnen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105609.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.