Citroen Evasion Specifikationer

Den Citroen Evasion är en europeisk minibuss som tillverkades 1994-2002. Det är ett primärt vänstra drive fordon, men vissa högerstyrda fordon tillverkades för försäljning i Nordirland och England. I engelsktalande marknader, var bilen säljs och marknadsförs som Synergie, även om det var exakt samma fordon som skatteflykt. Motor val

Evasion kom med en mängd olika motorer som köparna kunde välja. En bensin version producerades i antingen en 1,8-eller 2,0-liters version, och dieselmotorn var tillgängliga i antingen en 1,9-eller 2,0 liters version.
Fuel Economy
< p> Bränsleekonomin för undanhållande varierade kraftigt beroende på den specifika motor som monterats i fordonet. Enligt Citroëns tekniska data, får 1,8-liters bensinmotor kombinerad stad /landsväg bränsleekonomi av 22.8 miles per gallon. Den 2,0-liters dieselmotor har en signifikant förbättring av bränsleekonomin, få 33.6 miles per gallon.
Prestanda

toppfart av skatteflykt är 108,7 mph och från en död stopp kan accelerera till 62 mph på 13.9 sekunder.
Säkerhetsfunktioner

Standard säkerhetsfunktioner inkluderar dubbla främre krockkuddar och barn säkerhetslås i bakdörrarna av skatteflykt. Låsningsfria bromsar fanns som tillval uppgradering.
Drivlina

framhjulsdrift Evasion är utrustad med en femväxlad, manuell växellåda.

Interiör

Evasion har en inre kapacitet lastvolym på 12 kubikfot och har plats för sju passagerare. Ett antal invändig komfort alternativ fanns tillgängliga, inklusive luftkonditionering, automatisk klimatanläggning, elektriska fönsterhissar, elmanövrerade, farthållare och servostyrning. Trasa platser var standard
Däck

Evasion levereras som standard med antingen 14 -. Eller 15-tums hjul. Den specifika däckstorlek varierar beroende på år och trim linje. Till exempel har 2002 1,8-liters bensindrivna Evasion 14-tumshjul medan 1997 1,9-liters diesel modellen har 15-tumshjul.
Dimensioner

5,1-tums markfrigång betyder Evasion inte sitta extremt högt från marken och var relativt lätt att komma in. Fordonet har en total längd på 175,1 inches och är 75.2 inches bred och höjd på 67,3 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105811.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.