Ford Aerostar Fakta

Producerad av Ford, är Aerostar en typ av USA-tillverkade fordon som tillverkas under 1980 och 1990. Den Aerostar är känd för att vara den första minibuss som någonsin producerats av Ford, men är också ökänd för sina många mekaniska problem. Tidsplan

Ford släppte den första Aerostar 1985 och producerade en ny version av modellen varje år genom 1997.
Utseende

Aerostar har fyrkantiga i ryggen med en futuristisk-böjd front tänkt att väcka tankar om rymdfärjor, förklarar CarGurus. Ford släppte en Eddie Bauer raden av Aerostars som var avsedda som en high-end eller lyx minibuss.
Funktioner

Ford Aerostar byggdes på en lastbil kropp, vilket gjorde det mer hållbart på ojämna vägar. Modeller av Aerostar byggda under 1990-talet presenterade fyrhjulsdrift och motorer V6.
Påminner

större återkallanden utfärdades på ett antal Ford Aerostars under åren på grund till grund bromshuvudcylindern misslyckande, elektriska kortslutningar, bränsleläckage, säkerhetsbälten defekter, brister i svetsningen av bakfjädringen, lås defekt förardörren och bränsle sprickor tank, enligt Centrum för Auto Safety.

Safety

1992-1997 modeller av Ford Aerostar fick betyget "Poor" på Insurance Institute for Highway Safety Highway Loss Data Institute frontal offset krocktester. Detta tyder på en risk för allvarlig skada för föraren eller framsätespassagerare i en frontalkrock.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105579.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.