Nackdelar med Hybrider

Den hybridfordon är ett försök att minska bensinförbrukningen genom att kombinera en elbil med en gasdriven bil, vilket kan bidra till att minska bränslekostnaderna genom att minska förbrukningen. Dessa fordon erbjuder fördelar, men du bör överväga nackdelarna och innan beslutet att köpa en hybrid. Väg-och nackdelar med en hybridbil och en traditionell gasdrivna fordon för att göra det bästa beslutet för din budget och familj. Pris

Ett hybridfordon är ett dyrare alternativ när man köper en ny bil. Enligt alla hybridbilar, en hybrid kostar bil $ 2000 till $ 5000 mer än en bensindriven bil och med oktober 2010. För konsumenter som söker efter en ekonomisk bil att köpa för familjen, kan det högre priset sätta hybrid utom räckhåll.

Konsumenterna kan få den högre kostnaden tillbaka med gas besparingar, men fordonen inte helt eliminera gas konsumtion. Stad förare upplever de största gas besparingar, när du reser på motorvägar brinner fortfarande samma mängd bensin som en traditionell bil med samma motorstorlek. Hastigheten på landsvägskörning kräver att fordonet använda bensinmotorn medan elmotorn laddas, enligt bilköp tips. Hybridfordon kan få några bränslebesparingar över större fordon med den mindre storleken av hybrid bensin engine.Therefore, kan det ta betydligt längre tid att ta igen den högre kostnaden för en hybrid för förare som använder motorvägar i deras dagliga pendla. Konsumenterna bör utvärdera körvanor innan han fattar sitt beslut att köpa en hybridbil.
Batteribyte

Batterierna i ett hybridfordon är dyrare att ersätta än i en traditionella gasdrivna fordon batteri. En hybridbil använder batteri för att driva fordonet oftare än en gasbil, men bilen tar inte ut batteriet när den elektriska strömmen inte används, enligt Hybrid-bilar.

Performance

acceleration av hybridbilar är långsammare än för traditionella gasdrivna fordon. För vissa konsumenter, är resultatet av fordonet lika viktig som de överväganden gas körsträcka. Den hybridfordon ger växthusgaser i trafiken när bilen använder batteriet för att driva fordonet, men när föraren försöker accelerera från ett stopp vid en snabbare hastighet, sparkar gasmotor in och minskar sparandet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105451.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.