Specifikationerna för en Ford Hybrid

För 2011, tillverkar Ford Motor Company Ford Fusion, en medelstora sedan, i sju modeller, varav en är en hybrid. Ford tar den grundläggande Fusion utformning och specifikationer, modifiera det med hybridteknik. Specifikationer för 2011 Ford Fusion Hybrid skiljer sig från de övriga modellerna främst kraven i motorn och batteriet. Batteri

Ford släpper en 275-volts förseglade nickel batterier metallhydrid i Fusion. Enligt Hybridbilar, genererar detta batteri, först introducerades i 2010 Fusion Hybrid-modellen, 20 procent mer effekt med 30 procent mindre storlek, jämfört med batteriet från 2009 års modell. Storlek är en viktig faktor för en hybrid batteri - batteriet är i bagageluckan
Fuel Economy

Bränsle ekonomi är en av de viktigaste övervägandena för att välja en fusion. Hybrid över en standardmodell. Staden Betyget är 41 mpg med highway rating på 36 mpg. Enligt, reste förare med utbildning i kilometerbaserad maximera tekniker 1.445 miles på en tank i en Fusion Hybrid i Washington DC, i genomsnitt 81,5 mpg.
Och elmotorn

Ford Fusion specifikationer kräver en 2.4-liters Atkinson-cykel 14 och elmotorn för att leverera ström. Elmotorn får sin energi från NiMH batteri medan Atkinson-cykeln körs på bensin. Enligt Ford kan hybriden nå en hastighet på upp till 47 km /h med användning av endast den elektriska motorn. Den Atkinson-cykeln tar över vid 47 mph eller vid lägre hastigheter om föraren kräver mer makt, t.ex. en plötslig acceleration för att passera ett annat fordon. The Fusion Hybrid kombineras motorer genererar vid maximal effekt en motorstyrka på 191.
Design och storlek

2011 presenterar makten-dome huva med Fords 3-bar kromade grillen. Hybriden kommer i en färg inte finns i de övriga Fusion modeller: ljust isblå metallic. Den strålkastare har quad-beam halogenlampor, med innerbelysningen fram sju val av vad Ford beskriver som "omgivande belysning." Den 2011 Fusion är 80,1 inches bred, räknar speglar, 190,6 inches lång och 56,9 inches hög. Dess axelavstånd mäter 107,4 inches. Inside utrymme mäter 38,7 inches i fronten och 37,8 inches för baksätet. För benutrymme, de främre passagerarna har 42,3 inches medan de bakre passagerarna har 36.7 inches. Den totala passagerarvolymerna motsvarar 99,8 kubikfot medan stammen volym mäter 11.8 kubikfot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105443.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.