Hur gör jag sova i en Toyota Prius ?

Toyota Prius är mest känd för sin bränsleeffektivitet och elegant design . Denna hybridbil byggdes med bekvämlighet i åtanke , särskilt när det kommer till inredning . De bakre sätena i Prius kan fällas ner för att skapa en rymlig område , bör du behöver den för stora objekt , till exempel en cykel eller möbler . Baksidan av Prius har så mycket utrymme som två personer bekvämt kan sova i den , vilket potentiellt kan spara hundratals dollar på långa resor . Instruktioner
1

Tryck ner nackstöden i baksätet så långt det går .
2

Tryck på knappen ovanpå förarsidan baksätet , precis bredvid nackstödet , och fäll ner sitsen mot förarsätet . Upprepa processen för passagerarsidan . Detta skapar en stor , plan yta som sträcker sig från luckan dörren till framstolarna .
3

Lägg en sovsäck eller filtar i baksätet på bilen för komfort . Placera kuddar på vardera änden av sovrummet , beroende på vilken ände du föredrar att vila huvudet .
4

Stäng av bilen , knäcka fönstren och låsa dörrarna när du är redo att gå till sova. Om du sover i ett kör bil med stängda fönster , sätter det dig i riskzonen för koloxidförgiftning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105410.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.