Hur du köper en Plug-in Hybrid

En plug-in hybrid, även känd som en PHEV, är en bil som har producerats eller konverterats för att köra för ett betydande avstånd på ren eldrift, med bensin som används som ett sekundärt bränsle . Som ett resultat, förespråkare av dessa fordon tror de rutinmässigt kommer att få över 100 miles per gallon i normal körning. Instruktioner
1

Forskning möjligheter för plug-in-hybridbil konvertering och produktion innan du investerar dina pengar. Konverteringen till en Toyota Prius, till exempel, kräver en konsument att äga eller köpa en Prius, och sedan spenderar betydligt mer än kostnaden för Prius på konverteringssats.
2

Förbered för Övergången till en plug-in hybrid genom att köpa en ström-modell Toyota Prius hybridbil. Om du köper en Prius, kommer du äger bilen oftast omvandlas till en plug-in hybrid.
3

Köp en konverteringssats för att förvandla din Prius till en plug-in hybrid när du är övertygade om att kostnaden för konverteringssatsen är berättigad. Kit är dyra och har el-drivna intervallen 15 till 30 miles, beroende på satsen.
4

Utbilda dig själv, och hålla dig uppdaterad om plug-in hybrid nyheter och branschutveckling på CalCars.org webbplats (se Resurser nedan).
5

Akta att plug-in hybridteknik är experimentell. Som ett resultat, företag som tillhandahåller plug-in hybrid konverteringssatser allmänhet inte erbjuder garantier på omvandlingar. Dessutom kan en bil som har genomgått en omvandling förlora en del av eller hela sin ursprungliga tillverkaren-garantin. Detta kan lämna dig med rejäl räkningar att betala i händelse av ett problem.
6

Kolla med Toyota, General Motors och Ford regelbundet för att bedöma den framtida massproduktion av plug-in-hybridbilar. Även om dessa företag inte är redo att öka produktionen, kan intresserade konsumenter så småningom kunna reservera platser i kö för att köpa plug-in hybridbilar med pre-production insättningar.
7

inte förbise nackdelarna med att äga en plug-in hybrid på grund av din entusiasm för idén. En nackdel innebär batteriet. Det bär en ganska dyr kostnad och är relativt tung och stor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105256.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.