Högsta MPG bilar som säljs i USA

Inför ständigt ökande bensin kostnader, är amerikaner vänder sig till alternativa energikällor för att tillgodose sina transporter krav. Några av de mest effektiva gaseldade bilar tillgängliga i USA är hybridfordon som kombinerar kraften av elmotorer med den konventionella gasmotorer för att producera mer kraft med mindre bränsle. Toyota Prius

MPG: 51 Stad /48 Hwy

Prius, först tillgänglig för amerikanska konsumenter år 2001, var den första medelstora hybrid sedan och är fortfarande en av de mest populära och högt rankade gas /el-hybrider på marknaden i USA Det har ett komplett baksäte för att rymma fyra passagerare och har gjort ett "bra" till "hög" IIHS betyg i front-och sidokollisioner samt rullning sedan 2007 .

kombinerade hästkrafter av bilens drivsystemet är 134 hk, med 98 hk som kommer från den 1,8 liters gasmotor och resten av kraften kommer från elmotorn.
Honda Civic Hybrid

MPG: 40 Stad /45 Hwy

hybrid version av Hondas populära Civic-modellen infördes 2002 som ett alternativ till den populära och svåra att hitta Toyota Prius. Precis som sin motsvarighet, har Civic Hybrid sittplatser för fyra och bra övergripande betyg säkerhet.

Civic Hybrid totala hästkrafter är 115 hk, med sin lilla gasmotor som ger 95 hk och elmotorn tillsätta 20 hk.
Addera Honda Insight (2009 +)

MPG: 40 Stad /43 Hwy

Avsedd att vara den första hybriden marknadsförs till en yngre kund, 2009 Insight debuterade som en kompakt, aerodynamisk sedanmodell med ett modernt utseende och en sportig körkänsla. Det är bland det billigaste av alla gas /el-hybrider, vilket gör det till den mest tillgängliga hybridbilen, men det lider av en mindre baksätet och mer körning buller än sina dyrare motsvarigheter.

Insights drivsystem alstrar totalt 111 hk. 98 hk kommer från den lilla gasmotor och elmotor lägger 13 hk Addera Honda Insight (Original, 1999-2006)

MPG:. 49 Stad /61 Hwy

ursprungliga Insight var en två sits sub-kompakt bil som skröt några av de högsta bränsleeffektivitet någon bil i USA, medan otroligt effektiv, vädjade sin ringa storlek och begränsade passagerarkapacitet till en liten demografisk. Medan den ursprungliga Insight designen inte längre produceras, kan det ibland finnas till försäljning som en tidigare ägd bil. Ursprungliga Insights 3-cylindrig bensinmotor ger 70 hk, förstärkt till 83 hästkrafter med hjälp från den elektriska

motor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105368.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.