Hybridbilar Vs. Bensinbilar

Hybridbilar är alla vurm dessa dagar, men hur mycket vet vi egentligen om dem? När man jämför hybrider och bensin-bara bilar, kan det inte vara så många fördelar för hybrider som du tror. Med tanke på alla kostnader, liksom alla miljömässiga konsekvenserna, bensin kör bilar är fortfarande ofta ett bättre val, med två stora undantag: det finns inga skattelättnader för bilar som drivs med bensin och hybrider tenderar att ha en mycket högre andrahandsvärde. Kostnad för fordon

hybridfordon kan vara dyrare än sina icke-hybrid motsvarigheter, men har en mycket högre andrahandsvärde. Även billigare gas kan verka som ett bra sätt att spara pengar, om du är en konsument som får en ny bil varje år eller två, är det troligt att du inte kommer att se någon övergripande besparingar jämfört med att köpa en gas-bara bilen. Dessutom har många av de skattelättnader som är förknippade med hybrider är endast en gång, vilket innebär att du bara skulle få kredit på din första hybridbil köp. som sagt, om du tenderar att hålla din bil i fem år eller mer, kan en hybrid vara ett mycket bättre alternativ i detta område.
underhållskostnader

Många av underhåll på både hybridbilar och icke-hybridbilar är likartade. Däremot räcker batterierna i hybrider inte alltid och är mycket dyra att ersätta. Hybridbilar kräver nya batterier ungefär var 80.000 miles, och nya batterier kostar mellan $ 5.000 och $ 8.000. Icke-hybrider, å andra hand, ofta behöver nya kuggremmar och batterier ungefär samtidigt, men den totala kostnaden är ca $ 400.
Gas körsträcka

Medan vissa hybrider, såsom 2008 Honda Civic Hybrid, kan få så mycket som 49 mpg i staden och 51 mpg på landsväg, det finns många hybrider som får 30 mpg eller mindre. Enligt fueleconomy.gov, får den icke-hybrid 2009 Toyota Prius också 48 mpg, men har en mycket lägre prislapp. Många icke-hybrid Volkswagens på marknaden idag, såsom Jetta, få 30 mpg eller mer och utan premien kostnaden för en hybrid kan resultera i en mer lyxig bil till ett bättre pris. Addera Miljö förgreningar

Volkswagen har en ny hybridbil kritiseras för produktion under 2013 kallas L1, vilket kommer att få mellan 170 till 240mpg. Medan L1 är bara en två-sitsig, är detta den typ av gas körsträcka som krävs för hybrider att bli en verklig miljövinst. Det är sant att många hybrider få bättre gas körsträcka än sina gas-bara motsvarigheter, men efter redovisning av det avfall som går till skrotning dessa äldre bilar, samt utsläpp från byggande hybriderna själva, du är kvar med någon verklig fördelar. Tills den genomsnittliga hybrid ser gas körsträcka närmare den hos Volkswagen L1, standard bränsleslukarna är fortfarande jämförbara.
Skattelättnad

Ägare av hybridbilar köpte på eller efter 31 december 2005, kan vara berättigade till en federal inkomstskatt kredit på upp till $ 3400, utöver eventuella incitament statlig skatt finns där du bor. Den New Energy Tax Credit ger incitament för konsumenterna att köpa hybridbilar, men skatteavdrag beror på tillverkaren av din bil. När en tillverkare har sålt mer än 60.000 fordon berättigade till krediten, kommer kreditbeloppet börjar avta. Även en bil som kör på gas inte kan få dig en skattelättnad, är det troligt att priset för en jämförbar gasdrivna bilen är minst $ 3400 mindre än kostnaden för en hybrid. Till exempel är Honda Civic $ 19.500, medan Honda Civic Hybrid börjar på $ 22,600. Även om det inte är riktigt $ 3,400 skillnad, mer avancerade hybrider och deras icke-hybrid motsvarigheter har ett mycket större prisskillnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105323.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.