Fakta om hybridbil

Medan många människor nu vänder sig till hybridbilar till följd av stigande priser på naturgas, andra väljer den hybrid av miljöskäl. Det finns många roliga och intressanta fakta om hybrid, bilen så läs för att avgöra om en hybridbil kan vara den perfekta bilen för din familj. Gynnar miljön

Hybridbilar är bra för miljön eftersom de använder mindre gas och minska smog upp till 90 procent.
Funktioner

Hybridbilar har många bra funktioner, till exempel att få 50 till 60 miles per gallon gas. Du behöver inte ansluta en hybridbil i eftersom det laddar när du kör det. Hybridbilar har lägre avskrivningar värden, så de är mycket lätta att sälja. Du kan få en skatterabatt från regeringen om man äger och kör en hybridbil.
Auto Sale Statistik

Hybrider var ganska hårt när de först dök upp på bilmarknaden. Enligt The Prudential Equity Group, under 2004 fanns det 80.000 hybrid sålda bilar. Enligt JD Powers, var 256.000 såldes i 2006. Dessa rapporter är för USA bara!
No Noise

En hybridbil är mycket tyst, till skillnad från en konventionell automatisk. Det stänger också ner när du kommer till ett fullständigt stopp för att spara gas. Detta är mycket fördelaktigt för dem som kör i stop-and-go-trafik.
Missuppfattningar

Hybridbilar tenderar att vara dyra. Men, du får dina pengar är värt. Du får pengarna tillbaka på hur mycket pengar du sparar på gas och underhåll av hybridbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105286.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.