Tekniska specifikationer för en Smart Car

Smart bil är en hybrid electric-motorfordon med en bensinmotor. Dess prestanda har betygsatt mot EPA CO2 standarder genom att köra tomgång avgas tester och omborddiagnos för övervakning av utsläpp av växthusgaser och gas-cap tester för att säkerställa ett fordons bränsleekonomi bibehålls. Bilen följer federala säkerhetsstandarder och passiva säkerhetsföreskrifter anställda av Mercedes-Benz. Som av 2010, finns det ett antal tekniska specifikationer i samband med standard Smart fortwo pure Coupe, Smart Passion och high-end BRABUS GmbH Coupe och Cabiolet. Motor

smart fortwo 2010 har tre in-line DOHC (dubbla överliggande kamaxlar) cylindriga konfigurationer med fyra ventiler per cylinder, variabel ventil transmission (VVT) och en cylindervolym på 61 cubic inches i både Coupe och Cabriolet modeller. Den märkeffekt för motorn är 53kW/70 hästkrafter vid 5800 varv per minut och har en femväxlad AMT (automatiserad manuell växellåda).
Bränsleekonomi och prestanda

Bränsle ekonomi och prestanda påverkas direkt av Smart bilens vikt, en tyngre bil har en lägre mpg (miles per gallon) utgång. Den fastighetsnära vikt för Smart Pure and Passion Coupe är £ 1808 The Passion Cabriolet och BRABUS Coupe är 1852 £, medan Smart BRABUS GmbH Cabriolet är £ 1896 Premium 91-oktanig bensin rekommenderas för elektronisk multipoint bränsleinsprutning system som Befogenheter fordonet. Smart bilens bränsletank kapacitet är 8,7 liter med en 1,3-liters reserv. Smart fortwo har en toppfart på 90 mph och kan uppnå 0 Till 60 mph på 12.8 sekunder. Den beräknade stad /landsväg mpg för Smart bil är 33/41, enligt Naturvårdsverkets 2008 bilprovningen förfaranden som anges i Code of Federal Regulations (se Resurser).
bromsning och säkerhet

Bromssystemet i smart fortwo innehåller en hydraulisk dubbel-krets bromssystem med ABS (låsningsfritt bromssystem). Det elektroniska stabilitetsprogrammet underlättar uppförsbacke starter och distribution, och antispinnsystem med elektronisk broms bistånd ger föraren mer kontroll på vägen under dåligt väder. Smart bilens säkerhetssystem har avancerade krasch undvikande och krasch trygghetssystemen, som ansluter sig till federal säkerhetsföreskrifter och passiva säkerhetsstandarder som utvecklats av Mercedes-Benz, vars tekniska koncept har blivit en branschstandard internationellt: Dessa säkerhetsfunktioner inkluderar detaljer bilbälte, förare och passagerare krockkuddar, definierade deformationszoner, deformerbara styrkolonner och en störtbåge.
Mått och estetik

smart fortwo s mätningar är 106,1 inches i längd, 61.38 inches i bredd och 60,71 inches i höjd, med mindre än 0,4 inches i skillnaden mellan Smart fortwo pure Coupe och dyrare Smart ForTwo Barbus GmbH, som är den något större av de två. Kroppen av fordonet är aerodynamisk, och det är möjligt att anpassa skal design i ett brett spektrum av färger och mönster genom en smart bil center.
Kostnad

Smart fortwo pure Coupe börjar på $ 11.990, Passion Coupe på $ 13.990, Passion Cabriolet på $ 16.990, Smart BRABUS Coupe GmbH på $ 17,990 och Smart BRABUS Cabriolet GmbH på $ 20.990, grundpris och med oktober 2010. Dessa priser inkluderar inte några ytterligare anpassningar eller tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105449.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.