Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

2003 Wrangler Soft Top Vägbeskrivning

Soft-top Jeepar kan vara mycket roligt att köra, både på vägen och på spåret. En av de bästa delarna med att ha en mjuk topp är att kunna höja och sänka den när du vill. Med suffletten nere, känner du en känsla av närhet till naturen, samtidigt som du njuter av komforten i din Jeep inredning. Om du inte vet hur man använder den mjuka toppen på 2003 Jeep Wrangler, finns det några viktiga steg du måste följa för att göra det ordentligt. Instruktioner
1

bort sidorutorna genom att ta tag i övre bakre hörnet av fönstret och dra nedåt /utåt för att ångra kardborrband. Sen packa upp fönstret blixtlåset börjar på baksidan och dra framåt. Vik plasten fasthållningsläppen på nedre kanten av fönstret som du packa upp.
2

Ta bort det bakre fönstret genom att öppna dörren och ta tag i nedre baren. Rulla stången utåt för att ta bort den. Packa dragkedjorna hela vägen till det nedre vänstra hörnet av fönstret, och dra den nedåt för att ta bort.
3

Haka solskydden ovanför vindrutan, och rotera dem ur sätt. Ta loss huvudet spärrarna från krokarna. Vik ut plast droppa trotjänare från toppen av dörrkarmar genom att dra tyget utåt.
4

Vik suffletten tillbaka till "Sunrider" läge. Du kan lämna den i detta läge om du inte vill sätta den mjuka toppen hela vägen ner. Om du planerar att lämna den i detta läge, se till att du använder remmar för att fästa suffletten fästet till Jeep.
5

Vik seglet paneler från kroppen läpparna och vik dem ovanpå baksidan av suffletten för att få dem ur vägen. Ta bort stiften från fästet hållarna ovanför dörrarna. Dra ut stiften från insidan av Jeep att lossa suffletten.
6

Dra hela suffletten mot baksidan av Jeep. Det ska lägga upp fint som du föra den tillbaka. Det kan hjälpa till att öppna bakluckan så att suffletten har en yta att vika in. Fäst suffletten fästet med remmar för att se till att det inte floppen runt när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102840.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.