Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man kan förbättra Quadrasteer Miltal

Quadrasteer är namnet på ett styrsystem installerat i vissa GM bilar mellan 2002 och 2005. Quadrasteer var utformad för att förbättra det sätt en bil handtag medan bogsering av tunga laster, det fungerade särskilt bra för att förbättra svängradie fullstora upphämtning. Quadrasteer avbröts 2005. De fordon som var utrustade med Quadrasteer är alla stora lastbilar och stadsjeepar, som inte är kända för att få den bästa bränsle körsträcka. Men du kan göra ändringar i hur du kör din Quadrasteer fordon för att förbättra bränsle körsträcka blir det. Instruktioner
1

Kontrollera att din Quadrasteer fordonet inte har några mekaniska problem och hålla motorn i gott körklart skick. Utför regelbundet underhåll på din motor, inklusive tune-ups och oljebyten. Åtgärda eventuella mekaniska problem som uppstår så fort som möjligt för att undvika att lägga extra belastning på motorn, vilket tvingar den att använda mer bränsle.
2

Undvik dragande tunga föremål runt i onödan. Tyngd decreasess din lastbil gas körsträcka, så ta bort alla tunga saker i din lastbilens hytt eller säng som du inte behöver på en daglig basis. Vissa människor bort bakluckor på deras pickup bilar och ersätta dem med tyg för att spara bränsle genom att minska vikten.
3

Lämna inte din bil på tomgång i mer än en minut eller två. Du använder mer bränsle på tomgång än vad du gör genom att stänga av trucken ut och starta upp den igen.
4

Roll ner dina fönster istället för att köra din luftkonditionering. Din luftkonditioneringen minskar bränsle körsträcka genom att göra din motor arbeta hårdare.
5

uppmärksam på hur du kör. Försök att hålla en jämn hastighet på resor istället för acceleration och retardation ofta. Du bör också försöka kombinera dina resor så att du inte kör undan onödan eller slösa gas gör flera resor till samma allmänna plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103092.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.