Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur kan vi minska vindbrus i en Jeep Wrangler Soft Top

Jeep Wranglers med mjuka toppar avger mycket buller som orsakas av vinden buffeting toppen och in i toppen av fordonet under körning. Även detta ljud inte är särskilt högt när man kör långsamt, kan de höga hastigheterna och vind för landsvägskörning vara lite alltför bullriga för vissa. Regelbundna bilinredningar består av mjuka material som läder och mattor i hela fordonet som dämpar vindbrus. Jeepar, å andra sidan, har inget av detta "lyx" isolering. Det är dock möjligt att minska mängden vindbrus genom att lägga till en tätning för att blockera överskott vind. Saker du behöver
Tape Sax mäter Twitter /kniv
gummilister
Gorilla lim
Visa fler instruktioner
1

Använd ett måttband för att mäta längden och bredden på toppen (yta) i din Wrangler vindruta. Den översta ska vara nere för att slutföra det här steget. Skriv ner måtten för senare referens.
2

Köp en rulle av gummilister från en järnaffär eller från Internet (återförsäljare såsom JC Whitney och DK Hårdvara bär fordonsindustrin gummilister och friktion strippa, vilket fungerar lika bra). Rulla ut gummilister och mäta de exakta måtten du noterade tidigare från det översta fältet. Skär strippa till rätt storlek
3

Använd Gorilla Glue att rada upp på vindrutan med ett tjockt lager lim utan att komma för nära kanterna,. Det är svårt att städa upp efter torkning. Gorilla lim är en av de tuffaste vattentät lim på marknaden och används ofta på alla typer av fordon på grund av sin hållbarhet.
4

Placera skurna gummilister ovanpå limmet. Se till att kanterna radas upp prydligt --- en tätning gör ingen nytta om det inte är perfekt mätt och monteras.
5

Byt din sufflett genom att dra den över Jeep och försiktigt låsning den i. Gorilla lim måste klämmas eller har vikt anbringas på den i syfte att bilda en ordentlig tätning. Var noga med att inte röra på strippa vid säkring toppen. Har en vän hjälpa dig om det är möjligt att undvika smetar eller flytta strippa eller lim. Låt Jeep att ställa (företrädesvis i solljus) i 1-2 timmar så att limmet är helt intorkade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103049.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.