Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Wind en vinschkabel

Korrekt linda en vinsch kabel på trumman av en vinsch kommer att bidra till att förhindra skada uppstår på kabeln. Kabeln, vare sig stål eller syntetisk, kan nypa, binda eller trasslar om kabeln är lindad för löst. Någon av dessa villkor kan leda till att kabeln inte under belastning, vilket orsakar en farlig situation med kabeln piskar runt. Instruktioner
1

Sträck vinschkabel ut så rak som möjligt och sedan hitta ett fast föremål, t.ex. ett träd eller stor stolpe och säkra änden av kabeln till den. Se till att allt du bifoga det till inte kommer att röra sig och att det finns en tydlig väg från bilen till objektet.
2

Placera bilen i friläge och koppla in kopplingen av vinschen. Sakta buffra vinschkabel in, försiktigt lägga kabeln på trumman en spole i taget. Varje spole måste ligga tätt mot den föregående, men inte på toppen av det. Addera 3

Fortsätt att linda ihop kabeln på trumman medan långsamt dra bilen framåt. Vikten av fordonet kommer att bidra till att hålla vajern och fungerar mycket bättre än att försöka dra i kabeln när du buffra den i. När du når slutet av det första lagret, börja spola tillbaka i motsatt riktning, om den kabeln ovanpå lagret innan det.
4

fortsätta att buffra i kabeln tills du är inom sex meter från objektet du fäst den till. Haka av kabeln och håll spänning på det som du buffra under de sista meter kabel. När all kabeln på trumman, lämna kopplingen inkopplad för att hålla vajern när den inte används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103004.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.