Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Trail Wagon UTV Specifikationer

Gränsöverskridande gränsen mellan sport fyrhjulingar och full storlek lastbilar, utility terrängfordon fungera som last-dragande transport när och var fullstora bilar är onödiga eller opraktiska. Den Brister s Trail Wagon UTV är en kapabel, robust fordon, med en 265cc motor och robust fjädring. Efter Brister s och Manco av amerikanska SportWorks var TW265 Trail Wagon åter marknadsförs som CW265 Chuck Wagon. Motor och växellåda

Trail Wagon använder en 265-kubik-centimeter fyrtaktsmotor med en enda cylinder och överliggande ventiler. En kontinuerligt variabel transmission ger kraft till bakhjulen via en oljefylld slutväxel. Fordonet har en topphastighet på 18 miles per timme.
Ram och fjädring

Fordonet är byggt på en stålram. Dess främre hjulupphängningen använder dubbla A-armar med justerbara stötdämpare, och bakfjädringen sysselsätter en enda ledad svängarm med quad stötdämpare. All-terrain däck är monterade på fordonets 8-tums hjul. Bromskraft är via dubbla bakre trumbromsar.
Mått

Trail Wagon är 102,5 inches lång, 47 inches bred och 74 inches hög. Dess hjulbas är 71 inches, och det har en svängradie på 7,5 fot. Markfrigången är 12 inches. Fordonet väger 760 pounds och har ett bränsle kapacitet på 1,6 liter.
Funktioner

Trail Wagon har många egenskaper som gör den till en robust arbetshäst. Dess lutning stål platta sängen är utrustad med räcken och har en dragande kapacitet på 400 pounds. Total lastkapacitet för fordonet är 900 pounds. The Trail Wagon kan dra upp till 1100 pounds via sin två-tums bakre mottagare skumt.

Komfort funktioner inkluderar en full bredd bänk med huvudet vilar, innehavare dryck och en handskfacket. En 12-volts eluttag ger bekväm tillgång till makten. Två 35-watts strålkastare gör att fordonet kan användas utanför dagsljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103056.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.