Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationer för Honda TRX500FA

Honda TRX500FA är en fyrhjulsdrift (4x4) fordon, vilket, i september 2010, är ​​för närvarande i produktion. Den är utformad för effektivitet, hantering och komfort, med en låg tyngdpunkt som förbättrar hantering och vattentäta kontroller som gör terrängförhållanden betydligt enklare. Nya modeller kommer med en garanti för de första 24 månaderna, 12.000 km eller 1.200 timmar. Motor

Honda TRX500FA har en 4-takts motor monterad i längdled. Detta innebär att vevaxeln, vilket är det som tänder hjulen, är riktad framåt snarare än i sidled. Detta håller hjulen linje och dramatiskt förbättrar hantering, vilket är oerhört viktigt i en 4x4 - mycket mer så än för en bil som är konstruerad för att köras på vägarna. Den 499-cc motor ger en ganska stor mängd rå kraft - någonstans mellan en skoter och en Harley Davidson
Bromsar och Suspension

Honda TRX500FA. har trumbromsar på ryggen och skivbromsar på framsidan. Detta innebär att de främre bromsarna inte kommer vara verkningslös på grund av smuts och lera få in dem eftersom de är "självrengörande" sårskorpa bort något material som hamnar på dem på den tiden. Detta är oerhört viktigt för terrängförhållanden.

Annan viktig faktor för terrängförhållanden är suspensionen. Både främre och bakre fjädring har 170mm för att ge, vilket innebär att de kan ta en betydande inverkan innan föraren känner det.
Extra funktioner

Honda TRX500FA har andra funktioner som är anpassade till terrängkörning. Fotstöden låta föraren grepp tätt utan att smutsa hans fötter med smuts och lera. För ökad komfort, både på säten och styre har extra stoppning.

Fordonet även är utrustat med säkerhetssystem som är unikt utformade för terrängförhållanden. Cigarettändaruttaget är vattentät, och displayen är LCD, vilket är mycket mer robust än glas. Slutligen, bromsarna kommer med sensorer som varnar dig när dynorna blir slitna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103015.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.