Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Suzuki LT80 specifikation

Suzuki LT80 är en fyra -hjulsdrivna terränggående fordon som konstruerats för barn och mindre vuxna . Inte bara är det mindre för att passa en yngre persons ram , men det är också utformad för att vara lättare att använda - det finns inget behov att flytta fordonet, till exempel. Begagnade versioner av Suzuki LT80 kan kosta mindre än $ 1000 . Motor

Suzuki LT80 har en tvåtakts , encylindrig motor , vilket innebär att det bara finns en kolv och cylinder . Eftersom det är två -takts , behöver den en blandning av olja och gas. Kolven förskjuter 82 cc syre och gas , och det är 1,9 inches i diameter från 1,7 inches lång. Det komprimerar bensin vid en 7.4:1 förhållande , vilket innebär att när kolven skjuter bränsle den delar dess volym med 7,4 samtidigt öka dess densitet med samma belopp . Det börjar med en elektrisk startmotor .
Storlek

Suzuki LT80 är 56 inches lång och 32 inches bred . Trettiosju inches av dess bredd är i dess axelavstånd , och det rensar marken med drygt 4 inches . Sitthöjden är 25 inches , och bränsletanken rymmer sex liter . Suzuki LT80 väger 220 pounds .
Övriga specifikationer

främre hjulupphängningen är en oberoende , singel En arm medan bakvagnen är en enhet swingaxle . Deras respektive avstånden är två och 2,3 inches . Både de främre och bakre bromsarna är trumbromsar , och överföringen är en variabel remdriftsystem , med en kedja egenskap slutväxeln anslutningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103073.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.