Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur kan jag göra min torkarblad fungera bättre?

Torkarblad är en viktig del av ditt fordon och måste tas om hand regelbundet för att hålla dem fungerar bra. Vindrutetorkare håller väder och vind, insekter, smuts och andra saker utanför din vindruta så att du kan se klart när du kör. Giftfria bricka lösningar, manuell rengöring och utbyte av dina torkarblad en eller två gånger om året kommer att hålla dem fungerar bra. Bricka Solutions

Bricka eller lösningar torkare hjälpa dina vindrutetorkare fungerar bättre men det är viktigt att välja den rätta. Denna typ av lösning sätts i en tank som kallas vindrutan bricka reservoar och utlösas av en pump för att spraya på vindrutan. Kemiska tvätt lösningar kan skada bladen Vindrutetorkare och frysa brickan systemet vid kallt väder. De är också skadliga för människor och husdjur. Det är bäst att använda en bricka lösning utan giftiga kemikalier som Green koncentrerad.
Manual Rengöring och skötsel

Bebyggd smuts och kriminalitet på dina vindrutetorkare kan orsaka problem med dem fungerar väl och orsakar repor och skrapning på vindrutan. Smuts från vägen kan ansamlas på ytan av gummit. Minst en gång i månaden, rengör dina vindrutetorkare manuellt med en trasa eller bomullstuss och giftfria vindrutan bricka lösning. Försiktigt gnugga längs hela bladet för att ta bort all smuts. Vissa tillverkare rekommenderar vissa typer av rengöringsmedel, så se till att du läser din instruktionsbok. Rena vindrutetorkare kommer att pågå längre och fungerar bättre.
Replacement

Torkare behöver bytas en eller två gånger om året eller de kommer så småningom spricker och kan lämna ränder på vindrutan. Ett sätt att kontrollera om du behöver byta din vindrutetorkare är om de gör högljudda eller skrapande ljud. De bör också bytas ut om de är missfärgade eller bleka eftersom gummit kan försämras. Se till att du kontrollerar om din bakre vindrutetorkare behöver bytas. Du kanske bara behöver ändra påfyllnad men byte av knivar garanterar vindrutan kontakt är bättre så att du har en klar uppfattning. Vindrutetorkare som är av god kvalitet oftast längre. Du kan ta hela uppsättningen av dina torkarblad till affären för att se till att du köper de rätta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102908.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.