Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man uppgraderar Jeep Wrangler Däck

Om du äger en Jeep Wrangler och är i behov av ett däck uppgradering, vila lätt eftersom processen är enkel. Vid uppgradering av däck till din Jeep, ta flera faktorer i beaktande. Räkna ut där du kommer att göra merparten av din körning, hur väglaget är som, vad det rådande vädret mönstret är för språket och om du vill gå med specialiserad vintern, eller all-season däck. Instruktioner
1

Läs och skriv ner OE läsning däckstorlek från dina nuvarande Jeep Wrangler däck. Detta nummer är på sidan av däcket och läser alfa-numeriskt, t.ex. 225/14/5L
2

Välj en större diameter däck -. Den första siffran i OE-koden, i detta exempel 225 - om du hoppas på att få bättre bromsförmåga och off-road förmågor med uppgraderingen. Större däck tillåter bättre bromsförmåga och öppna nya terrängförhållanden möjligheter. Uppgradering axlarna kommer att krävas vid användning av större däckdimensioner, så hålla budgeten i åtanke när man väljer detta alternativet uppgradering.
3

Välj en aggressiv vinter slitbanan om du bor i regioner med stora vinter snön, is och långa vintrar. Vintern däckdimension kommer att vara samma som din Jeep nuvarande storlek, men det kommer att komma utrustad med trappsteg är särskilt utformade för de isiga förhållanden.
4

Välj ut ett mönster lera slitbanan om du kommer att ta Wrangler i mucky, leriga och sumpiga terrängförhållanden. Dessa trappsteg är djupt in med aggressiva sidoväggar. De djupa trappsteg kasta lera ut från de inre delarna av slitbanan, hålla däcken i kontakt med den mjuka marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102805.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.