Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man lägger in en mjuk topp på en 1995 Jeep

De Jeep erfarenhet kretsar kring att äga en mångsidig bil som är både funktionell och rekreation. En av de faktorer som sätter en Jeep isär är suffletten, i huvudsak gör detta en helt topless cabriolet som blir väderbeständig och inneslutna i en fråga om minuter när suffletten ersätts. När du har ersatt toppen en gång eller två blir det en enkel process, och vissa Jeep entusiast klubbar även inkludera denna verksamhet som en tidsinställd rolig händelse. Saker du behöver
Soft top rail kit
Jeep sufflett, antingen eftermarknaden eller jeep varumärke, för en 1995 modell Jeep
Visa fler instruktioner
1

Mount suffletten maskinvara om det inte redan finns på din 1995 Jeep. Denna Hårdvaran består av skenor som har snap fästen på sidorna, baksidan och toppen av rullen-bar bur, samt en skena för flikarna på vindrutan. Om du köper en sufflett kit hårdvara kit finns med suffletten, eller det kan köpas separat.
2

Skjut halvdörrar på plats med hjälp av stift och säkra med tryckknappar.

3

Placera suffletten över skenorna och roll-bar bur på 1995 Jeep. Skruva fast den främre baren längs vindrutan först genom att skjuta flikarna på plats eller säkra snaps, beroende på vilken typ av suffletten du har. Sedan säkra tryckknappar på ramen på sidorna och bak.
4

Snap suffletten till utbyggnaden bar bur om det finns remmar på din topp för detta. Rulla ut bakrutan och zip den stängd.
5

Zip i de två bakre fönstren. Var noga med kardborre eller annat väderskydd tätningar är ordentligt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102836.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.