Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man installerar en vinsch på KingQuad

Den allmänna överklagande av All - Terrain Vehicles ( ATV ) är , som namnet antyder , dess förmåga att resa över alla typer av terräng . Detta gäller särskilt för Suzuki KingQuad , med dess förmåga servostyrning . Du har möjlighet att lägga till vissa tillbehör till din resa , inklusive en vinsch för att hjälpa dig dra ett objekt som annars skulle bli för tungt för dig att flytta . Instruktioner
1

Säkra VINSCHMONTERING på ramen flikarna bakom främre stötfångaren , vilket gör att den är i linje med hålen på ramen . Montera skruvar, brickor och muttrar genom ramen flikarna . Applicera lite Loctite för att bultarna inte lossnar på grund av vibrationer från resan . Montera vinschen på fästet .
2

Wire vinschen genom att ansluta ledningarna från vinschen till kontaktor eller relä , enligt anvisningarna för anslutning i servicehandboken . Beroende på vilken modell du måste också installera en kontaktor låda under sitsen .
3

Montera rullen genomgången och strömbrytare . Den senare ska gå på en lämplig plats , liksom styret . Kör växeln ledningar längs styret . Slutligen , anslut vinschen till batteriet . Testa anslutningen genom att starta upp quad och sätter på vinschen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102819.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.