Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur ta reda på vad Transmission Jag har i min 1985 Jeep Cherokee

Den klassiska Jeep Cherokee ( XJ ) debuterade 1984 . Det fanns relativt få alternativ som finns i det första modellåret . Fordonet blev mycket populär , och många nya alternativ erbjöds början i 1985 . Tre olika växellådor fanns tillgängliga i 1985 Jeep Cherokee . Dessa är den Aisin AX4 4 - speed , Aisin AX5 5 -växlad och Chrysler 904 automatisk . Valet av fabriksinstallerad transmission i bilen varierar beroende på vilka alternativ som trim nivå , fjädring paket och motorstorlek . Instruktioner
Identifiera Transmission
1

Inspektera din växelväljare . En växelväljare med " park ", " back ", " neutral " och " drive " alternativ anger att du har en automatisk växellåda . Automatlåda fordon saknar också en kopplingspedal till vänster om bromspedalen . Chrysler 904 3 - växlad automatlåda är den enda fabriksmonterad automatiskt i 1985 Jeep Cherokee . Om din växelväljare har numrerade växlar och omvänd , är det en manuell växellåda .
2

Undersök växelväljaren i din manuell växellåda . Den övre delen av skiftaren har vanligtvis ett diagram av växlingsmönstret . Leta efter kugghjul 1 till 4 eller 1 till 5 .
3

Räkna antalet växlar framåt på din växelväljare . Om överföringen har fyra växlar framåt , är det den Aisin AX4 4 -växlad . Om den har fem växlar framåt , är det den Aisin AX5 5 -växlad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102982.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.