Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Drop början på en två-dörrars Wrangler

Jeep Wrangler kommer med olika toppar. Det enda som du kan släppa, eller lägre, är suffletten. De andra är hårda toppar, som är avtagbara. Tappa suffletten på din tvådörrars Jeep Wrangler är inte så enkelt som det är i de flesta konvertibler. Toppen är inte automatisk, och det måste sänkas manuellt. Det är mycket lättare att släppa toppen av JeepWrangler med hjälp av en assistent. Instruktioner
1

Stå framför den bakre plastfönster på vardera sidan. Dra av tyget luckan på den bakre kanten av fönstret. Dra blixtlåset du ser upp och över fönstret för att packa upp den bakre plastfönster. Placera fönstret i baksätet eller i ett annat säkert område. Flytta till andra sidan och upprepa processen för den andra sidan fönstret.
2

steg till baksidan av Jeep Wrangler. Dra av tyget luckan på vänstra kanten av bakre plastfönster att exponera dragkedjan. Packa fönstret tillbaka för att ta bort det. Placera fönstret tillbaka på ett säkert ställe.
3

Öppna två header spärrarna inne i Wrangler ovanför varje solskyddet. Öppna spärrarna på vardera sidan, under rubriken spärrarna. Steg utanför till den bakre delen av Wrangler.
4

Öppna Wrangler bakluckan. Tag i den främre kanten av den övre på vardera sidan. Har en assistent tag i framkanten på den andra sidan. Dra den övre bakåt för att sänka den. Toppen vilar i sitt fäste ovanför bakluckan. Stäng bakluckan för att avsluta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103150.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.