Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Suzuki Eiger specifikation

redo att tackla alla terränger framför det, är Suzuki Eiger ett populärt val för en fyrhjuling. Denna all-terrain fordon erbjuder tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, och drivsystemet består av en hybrid bälte-axel-systemet. Det finns två olika överföringssystem alternativ för Eiger, och det hade en marschfart utbud av cirka 50 till 60 miles på en tank. Motor

Suzuki Eiger drivs av en enda överliggande kam, encylindrig, fyrtakts motor med naturlig aspiration, som förskjuter 22.94 cubic inches av vanlig blyfri bensin. Motorn har en borrning i 3.22 inches, en stroke på 2,8 inches och ett kompressionsförhållande på 9-till-1.
Drivlina

Eiger erbjuds som standard med en femväxlad automatisk koppling växellåda, och terränggående fordon har två hjul eller fyrhjulsdrift.
Chassis

Eiger mullrar på oberoende dubbel A-arm upphängning på framsidan och baksvingen-upphängning bak. All suspension olja dämpas. Denna fyrhjuling bromsar för hinder med hjälp av dubbla hydrauliska skivbromsar fram, och mekaniska raster trumma bak. Eiger hjul bär AT däck, 25 x 8-12 på framsidan och 25 x 10-12 baktill.
Dimensioner

Suzuki Eiger mäter in på 85.6 inches lång, 44,1 inches bred och 47,2 inches hög, med en hjulbas på 50 inches, en markfrigång på 9,3 inches och en torrvikt av 577 pounds. Bränsletanken har en maximal kapacitet på fyra liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103069.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.