Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man byter Winch Kablar

Winch kablar finns i stål och syntetiska material. Båda typerna av kabel har fördelar, men när det gäller att ersätta din vinsch kabel, måste du titta på flera faktorer. Yo behöver utvärdera hållbarhet, vikt och styrka innan du väljer den nya kabeln. Om du är osäker på vilken typ av kabel du behöver, besök en fyrhjulsdriven butik eller bildelar butiken och prata med kollegor där. De kan hjälpa dig att välja en som kommer att uppfylla dina behov. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Leta kopplingen på din vinsch. Det är på toppen eller sidan av vinschmotom och är märkt framåt, bakåt och neutral på de flesta modeller. Ta bort den gamla kabeln från trumman på vinschen efter växling kopplingen i friläge och sedan dra kabeln från trumman.
2

Lokalisera bulten som håller änden av kabeln till vinschtrumman. Avlägsna skruven, vrida den moturs med en skiftnyckel tills det kommer ut ur trumman. Separera bulten från vinschen kabeln och ställ in skruven åt sidan. Släng den gamla kabeln. Addera 3

Lägg ut den nya kabeln på marken framför det fordon på vilket vinschen monteras. Skjut änden med öglan in genom det verkliga ledningen på framsidan av vinschen. Den verkliga ledning är guiden på vinschen. Vissa har valsar och vissa inte, men använd aldrig en rulle rättvis ledning med en syntetisk vinsch linje eller du kommer att skada linan.
4

in kabeln-bulten genom öglan på slutet av kabeln och tråd den i hålet i vinschtrumman. Dra vinschvajern ut och bifoga det till ett träd eller annat fast föremål. Växla vinschen i växel och placera fordonet i neutralläge.
5

Spool vinschen in, sakta drar bilen framåt. Vikten av fordonet kommer att hålla linjen hårt du buffra det på trumman. Arbetet kabeln på trumman, hålla den tätt till trumman och nära kabeln bredvid.
6

Fortsätt lindningen eller mellanlagra kabeln på trumman, lägga lager tills all lina är på vinschen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102930.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.