Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

2004 Polaris Predator Specifikationer

Polaris Industries grundades 1954 som en tillverkare av snöskotrar och blev snabbt en av de bästa producenterna i branschen. År 1985 släppte företaget sin första all-terrain fordon. Polaris har skapat flera innovativa fordon, inklusive vattenskotrar, utility side-by-sidor och fyrhjulingar. 2004 Polaris Predator 500 är en av de terrängfordon som används främst för sport och rekreation. Modeller

2004 Polaris Predator kommer i två klasser: Sport och versioner Ungdom. Ungdomens versionen har två modeller, Predator 50 och Predator 90. Sport klassen finns i tre modeller, 500, Troy Lee och Dale Earnhardt Jr upplagor. De tre Sport klasser har samma prestanda specifikationer, men deras kropp stilar skiljer sig mycket från varandra.
Unghundsklassen Specifikationer

Predator Unghundsklass är utrustad med två -takt, encylindrig tungventilen konfiguration. Den har en kedja bakhjulsdrift med en kontinuerligt variabel transmission (CVT) med ingen back. Predator 50 levereras med 16-tums Duro däck medan Predator 90 är utrustad med Duro däck på sin 19-tums framhjul och 18-tums bak. Både ungdomar modeller har trumbromsar och en 4x2 drivlina. Den 50 har en 33-tums hjulbas medan 90 har en 38,5-tums hjulbas.
Sport Class Specifikationer

Sport klassen edition är utrustad med en fyrtakt, encylindrig DOHC konfiguration. Den har en kedja bakhjulsdrift med en femväxlad manuell växellåda. De främre och bakre hjulen är utrustade med 21 - med 20-tums Maxxis Razrs. De främre bromsarna är dubbla hydrauliska skivor, och bakbromsen är en enda hydraulisk skiva. Sport klassen har en 50,5-tums hjulbas, ganska större än båda Youth klasser. Sport klassen har en 4x2 drivlina med endast en drive line läge. Sport finns i tre modeller som skiljer sig endast i estetik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103116.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.