Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationerna för JK Wrangler lager Fälgar

Det finns en mängd olika alternativ du kan välja mellan när man köper en Jeep Wrangler JK. Ett viktigt beslut som du måste göra när du gör köpet är storleken och typen av hjul som du vill att din Jeep ha. Beroende på modell av Jeep, det finns flera typer av fälgar som kommer som standard med fordonet. Standard På Sahara:

På 2010 Jeep Wrangler Saraha modell, 18-tums Gladiators är standard. Hjulen är gjutna av aluminium och är målade satin silver. Hjulen kommer med Bridgestone Dueler On /Off-road däck som ger bra grepp både på-och off-road Addera Standard På Rubicon:.

2010 Jeep Wrangler Rubicon modell levereras som standard med 17-tums Moab hjul. De är gjutna av aluminium och är belagda med satin kol färg. Rubicons komma med BF Goodrich däck Mud Terrain, som är anpassade för on-och off-road bruk Addera ditt standard om idrott:.

2010 Jeep Wrangler Sport-modellen omfattar 16-tums slitsade eker-stil hjul. Fälgarna är tillverkade av stål, och är belagda med argent färg. Goodyear Wrangler ST däck medföljer Sport-modellen, och är utmärkta däck för körning på väg eller på spåret Addera Tillgänglig om idrott:.

En möjlig uppgradering tillgängliga för 2010 Jeep Wrangler Sport-modellen är den 17-tums hjul alternativet. De 17-tums hjul är Moab gjuten aluminium med ett lager av glitter silver färg. Dessa är utrustade med Goodyear Wrangler all-terrain SR-A däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103158.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.