Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationer för en US Caterpillar Dieselmotor Generator

Caterpillar är ett nordamerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av tunga maskiner och utrustning inriktad på bygg, industri och jordbruk. Caterpillar tillverkar tunga set duty generator som är avsedda att tillgodose drift behoven av stora fabriker och andra industriella anläggningar. De producerar en rad av både gas-och dieseldrivna generatoraggregat, och 60 Hz dieselmotor generator set finns för installation i USA faciliteter som kan stödja den. Motorspecifikationer

Motorn i stand-by Caterpillar Prime 60-Hz elgenerator är en fyrtakts, sexcylindrig dieselmotor. De cylinderloppet av denna motor har en diameter på 4,13 inches och dess slag är 5 inches lång. Guvernören på den här motorn är elektroniskt styrd och inte tillåter motorn att arbeta på över 1.900 varv per minut. Den maximala mängden hästkrafter att denna motor kan producera är 161, och det maximala beloppet för påtryckningar som kan produceras är 237 psi.
Generator Specifikationer

60 Hz generator kan monteras i amerikanska fabriker som har en ISO 9001-certifiering. Den har en klass-H-isolering systemet samt en droppsäker luftinloppsventil. Styrsystemet har en digital kontrollpanel som skyddas av ett vibrationsisolerat hölje som har en låsbar dörr. Spänningsregulatorn håller volage vid ett stabilt tillstånd och har ett varningssystem. Effektbrytaren är 3-polig med en neutral mark och är innesluten i en stål fack. Den maximala uteffekten är 135 kilowatt.
Mått och andra specifikationer

Caterpillar 60 Hz generator set är 109,4 inches lång, 35,4 inches bred och 60,7 inches tall. Tjänstevikten är 3,102 pounds. Tjänstevikten speglar vikten av generator set med alla nödvändiga vätskan och bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102801.html

Previous: No
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.