Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man ställer in en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers är utformade för att vara off-road maskiner. Den Wrangler erbjuds i antingen 2 - eller 4-hjulsdrivna version, vilket möjliggör en anpassningsbar åktur. Konfigurera din Wrangler begränsas endast av eftermarknaden alternativ och vad dina önskningar kan vara. När du ställer in din Wrangler, ta hänsyn till klimatet du kör i, vad sportprylar du transport, hur många passagerare åka med dig och hur mycket off-road körning du gör. Instruktioner
1

Välj en ordentlig uppsättning däck för dina valda villkor. När du ställer in Wrangler med nya däck - speciellt om det är en 4-wheel drive modell - se till att alla fyra däcken har samma storlek. Fordon med 4 - hjulsdrivna kapacitet måste ha däck som matchar i storlek eller 4-hjulsdrift kan äventyras. Välj tunga lera däck om du kör off road i sumpiga och våta förhållanden, eller en bra uppsättning is däck bör du bo i snö land.
2

Fäst antingen Wrangler sufflett eller hardtop till fordonet, väder och klimat beroende. Den hårda övre skyddar mot väder och vind och bevarar värmen bättre än den mjuka toppen. Använd den mjuka toppen om du kör i solen landet.
3

Installera sport rack på baksidan bakhjulet innehavaren eller till den hårda toppen av Wrangler. Om du åka skidor, lägg en ski rack, som ett exempel. Om du har husdjur, installera ett husdjur bur i den bakre delen av Wrangler för husdjur och din säkerhet.
4

Övervaka typ av olja som används i Wrangler och ändra det beroende på vädret. Använd en tyngre olja för kalla månaderna och en lättare vikt olja för de varma månaderna.
5

Programmera Wrangler stereo till önskade stationer eller ändamål. Om du använder en MP3-spelare eller iPod, installera en kompatibel stereo med MP3-uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102880.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.