Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur du använder kontrollerna i en 2005 Ford Explorer 4X4

2005 års Ford Explorer har ett antal styrsystem som kan manövreras av föraren för att styra och köra bilen. Dessa består av föraren kontroller, underhållning kontroller och kontroller komfort. Alla är inom räckhåll för förarsätet för enkel användning i bilen. Kontrollerna är alla säkra och enkla mekanismer som gör det möjligt för föraren att driva dem med lite svårigheter. Instruktioner
1

Rotera slutet av multifunktionella spaken på vänster sida om ratten för att styra vindrutetorkarna. Vänd bort från dig att öka hastigheten, vrid det mot dig för att sänka hastigheten och slå på vindrutetorkarna off. Tryck på spaken för att aktivera vindrutetorkaren. Skjut spaken uppåt för att aktivera höger blinkers och ner för att aktivera vänster blinkers. Dra spaken mot dig att blinka dina strålkastare för helljus, eller skjuta den ifrån dig att ställa in strålkastarna på helljus. Strålkastarna aktiveras genom att vrida spaken strålkastarstyrning på instrumentpanelen.
2

Vrid omkopplaren fläktstyrning ovanför radion att justera fläkthastigheten. Använd knappen fan riktning för att ställa där fansen kommer att riktas. Vrid termostatvredet för att reglera temperaturen på luftflödet.
3

Arbete att fönsterhissarna med omkopplarna placerade på förarsidan. Se till att fönstren är fria från hinder innan du stänger dem. Ställ in speglarna genom att använda joypad beläget i förarsidans dörr, välja höger eller vänster spegel på strömbrytaren ovanför joypad. Ställ in farthållaren använder "set accel" omkopplaren på ratten på bilen. Tryck på bromspedalen för att stänga av farthållaren.
4

Tryck på "on /off" switch ligger på översta vänstra hörnet på radion. Twist det att justera volymen. Välj din ljudkälla genom att trycka på "AM", "FM" eller "CD"-knapparna. Använd "seek" och "Tune"-knapparna för att justera radion, trycka i den riktning du vill söka. Ställ en radiostation genom att hålla ner numrerad knapp på panelen samtidigt inställda på rätt station. Justera radio ljud och riktning med hjälp av "bas" "diskant," "BAL" och "fade"-knapparna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103140.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.