Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

'87 4Runner Performance Specs

4Runner är en populär modell i SUV säljs över hela världen med Toyota sedan den först introducerades 1984. Även om det har utvecklats till en korsning mellan en midsize och en full-size SUV, den första generationen av 4Runners, producerat från 1984 till 1989, var lite mer än Toyota pickuper med en täckt skal och ytterligare platser. Mått

Första generationens 4Runners har en hjulbas på 103 inches med en total längd på 174,8 inches. Lastbilen sängen är 79,5 inches lång, men i 4Runners bädden är täckt med en glasfiber topp och ytterligare sittplatser. Markfrigången är standard för alla 1987 4Runners 10,6 inches löpspelrum och 7,7 inches klartecken för differentialen. Den totalvikt för 4Runner är £ 5080.
Motor och transmission

Alla 1987 4Runners levereras som standard med 2,4-liters, fyrcylindriga motorer och elektronisk bränsleinsprutning . Men vissa fem-passagerare SR5 trim turboladdad, högre vridmoment och hästkrafter. Annars har varje 4 Runner samma storlek motor. Transmissioner finns som antingen en fyra-växlad automatisk eller en fem-växlad manuell. Overdrive är endast tillgänglig på 4Runners med manuell växellåda. Bränsleeffektivitet varierar från 17 till 20 mpg i en stad och 19 till 23 på motorvägen. Manuella växellådor och icke-turboladdade automatik erbjuda något bättre körsträcka än den turboladdade fyrväxlad.
Bromsar och fjädring

1987 4Runner har servoassisterade bromsar med en bakre lastkännande Utjämningsventil. Eftersom 4Runners är konstruerade för användning i terräng, de har en stark fjädring med stötdämpare, en torsion bar och en krängningshämmare för framvagnen. I det bakre är typiska bladfjädrar tillsammans med mer stötdämpare. Liksom Toyota pickups, har 4Runner en svetsad låda ram som ger extra styrka för off-road resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103207.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.