Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Turbo en GTI

Golf GTI är en kombi sportbil tillverkad av Volkswagen of America och har varit i produktion sedan 1974. Denna bil erbjuder sportig prestanda i ett litet, prisvärt paket. Mest Golf GTI varianter levereras som standard med en turbo, men det fanns ett fåtal modeller som kom utan en. Det faktum att de flesta Golf GTI: s kom standard med en turboladdad 1,8-liters fyrcylindrig gör installera en turbo på icke-turboladdade bilar mycket lättare än på andra bilar, men du kommer fortfarande att behöva ta bort motorn för denna modifiering. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag Review, komplett uppsättning av elverktyg
Pistons
kick-flöde bränslesystem
Elektronisk styrenhet
Turbo kit

Visa fler instruktioner
1

bort motorn från motorrummet. Installera en turboladdare kräver omfattande modifieringar av både insidan och utsidan av motorn, vilket kräver att detta avlägsnas för tillträde till dessa områden. Efter avlägsnande av motorn i sin helhet, kommer den att behöva vara helt isär och rengöras.
2

Återmontera fabriken vevaxeln. Installera ditt val av låg-komprimering smidda kolvar. Dessa kolvar krävs för att sänka kompressionsförhållandet i motorn och se till styrka och hållbarhet. Komprimeringen av motorn måste sänkas eftersom turbokompressorer kraft mer luft och bränsle in i förbränningsrummet, vilket ökar kompressionsförhållandet. Det enda andra sättet att undvika detta problem (som kallas detonation) är med hjälp av specialiserade racing bränsle med en mycket högre oktantal som inte kan vara lätt tillgänglig. Motorns slutliga kompressionsförhållande skulle falla från 7:01 till 9:01. Du kan räkna ut det på nätet med en kompression räknare tillhandahålls gratis av många webbplatser.
3

Installera ett högt flöde bränslesystemet. Detta innebär ett byte av pump fabriken bränsle, rails, spridare och tryckregulator med höga flöden varianter vanligt förekommande på race fordon. En turbo är i praktiken en stor luftpump, som tjänar till att tvinga mer luft in i motorns cylindrar. Bränsle måste därför också läggas på en högre hastighet för att hålla luft /bränsleblandning inom acceptabla parametrar.
4

Installera en fullt programmerbar elektronisk styrenhet eller ECU. Bilarna ECU tjänar till att reglera mängden luft och bränsle som läggs till förbränningsprocessen. Fordonets fabriken enhet är inte konstruerad för att fungera med turbo eller något av de andra uppgraderingar installerade på fordonet och kommer inte att tillåta fordonet att fungera korrekt om de lämnas installerad.
5

Installera ett turbo kit. Dessa kit varierar från kompletta, bolt-on kit avsedda att installeras av en vanlig människa, att mycket grundläggande satser, inklusive bara turbo och tillhörande insug och avgas slang. De billigare kit kräver vanligtvis omfattande tillverkning inklusive svetsning, skärning och bockning till insug och avgas slang som passar på önskat sätt. Många väljer också att installera laddluftkylare vid denna tidpunkt som dessa bidra till att förbättra motorerna prestanda och säkerställa tillförlitlighet genom att kyla avgiften luftintag. Detta ger en betydande svårighetsgrad till den redan komplicerade processen att installera en turbo och bör endast prövas genom en erfaren mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103217.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.