Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man installerar en mjuk topp på en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers har blivit utbredda fordon. De används som familjens fordon, som 4x4, terrängfordon eller som arbetsfordon, för att dra släpvagnar. Beroende på väderförhållandena eller de omständigheter för fordonets användning, kommer någon form av en topp behövas på Jeep Wrangler. Lyckligtvis finns två alternativ på denna mångsidiga fordon: hardtop eller suffletten. Den mjuka toppen är liknande den på en cabriolet, lätt att ändra utseendet och känslan av Jeep Wrangler. Saker du behöver
Bakre hållarstav
Visa fler instruktioner
1

Installera och låsa på plats suffletten ram. Detta är den metallram som toppen kommer att ansluta till. Ramen låses på plats vid den bakre löparen och på framsidan av vindrutan, utan behov av några verktyg. Löparen ligger längs sidorna av jeep, på insidan av fordonet. Tag hela toppen, med fönstren avsatt, och försiktigt lägga den över ramen
2

. Toppen har en plast löpare på framsidan, plats denna löpare i hållaren på framsidan av vindrutan
3

Sträck upp försiktigt och placera plast löpare på bakre hörn. Jeep i sina hållare.
4

Ange Wrangler och knäpp den övre till ramen. Snaps ligger på de mellersta och bakre delarna av ramen.
5

Zip de bakre passagerare fönstren till toppen och placera plast hållare till löparna. Det finns två blixtlås och två hållare på dessa fönster. Likaså installera bakrutan med tre dragkedjor och den bakre hållaren bar som glider på fönstret. Placera de två ändarna av den bakre hållaren bar i metallen löpare.
6

Ta de främre fönstren och placera de tre metallstift in i kragarna belägna på dörren. Snap hörnet av fönstret på dörren. Bollstarten ligger på dörren närmast vindrutan. Placera hållaren in i löparen för att hålla fönstret på plats. (Detta steg ska hoppas över om det finns full ståldörrar på jeep.)
7

Snap suffletten på snaps som kör längs ramen. Dessa snaps ligger över förarens och främre fönstren passagerare. Detta kommer att hålla toppen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102961.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.