Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Så att köpa en ny uppsättning däck för 4x4

Däcken på ett 4x4 fordon arbetar som ett team. När förhållandena utanför blir grov, har varje däck en roll att spela. Det är därför det är viktigt att köpa 4x4 däck som en uppsättning. Köpa dem kommer att vara några problem alls om du vet vad du letar efter innan du börjar leta. Saker du behöver Review, en av de ursprungliga 4x4 däck
Visa fler instruktioner
1

börjar leta efter en ny uppsättning av 4x4 däck innan däcken du redan har få alltför nedslitna. Även mindre fordon kan ofta klara sig på att bara ha sina däck roteras, måste 4x4 däck kunna fungera på en högre nivå.
2

reda på vad storleken på däcken ska vara. Storleken kan hittas på sidan av däcken du redan har. Det ser ut ungefär så här: P # # # /# # R # # Addera 3

Tänk de platser du kör din 4x4.. Om det är oftast bara på stan, kommer du att kunna få med en mer vanlig uppsättning däck. Men om du ofta kör din 4x4 off road in i svåra väderförhållanden, kanske du vill leta efter en högre kvalitet uppsättning däck. De flesta däck företag erbjuder standardiserade, högpresterande, och ultra-high-performance däck. Ju högre prestanda, större hjulstorlek blir oftast, vilket gör den mer hållbar. Också uppmärksamma de hastigheter av däcken. Ett däck utannonserade som högpresterande bör ha en hastighet rating på minst en "H."
4

Jämför priser från olika däck butiker. Om du har en uppsättning däck som släpps ut på bilen för dig, faktor i kostnaden för att ha det gjort. Ibland kommer däck butiker sänka sina kostnader om du betalar för både sitt arbete och sina produkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102916.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.