Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationer för en Can-Am Outlander 400

I Can-Am 400 är en kraftfull All Terrain Vehicle, eller ATV. Om du är intresserad av att köpa en för dig själv eller en vän, måste du veta lite om det. Att veta hur det står sig mot sina konkurrenter är avgörande för att göra rätt beslut när man väljer en motorcykel, ATV eller någon annan bil. Can-Am Outlander 400 finns i två trim alternativ, XT och MAX. Båda har sina fördelar och känna till skillnaderna kan du välja den bästa produkten för dina individuella behov. Motor Översikt

Förstå specifikationerna för ett fordons motor är nödvändig för att göra ett lämpligt val. Can-Am 400 har en 400cc, eller kubikcentimeter, Rotax V-twin motor. Denna motor, enligt tillverkaren, har rankats som den bästa motorn i sin klass. Det sägs vara tillförlitliga och att erbjuda mer hästkrafter och fart än de andra ATV i sin klass. Det sprutas bränslet, vilket gör det mycket lättare att starta än många andra ATV på marknaden. Och
Däck Fälgar

Can-Am 400 XT-modellen levereras som standard med några av de bästa däcken som finns på en ATV, och på grund av den släpande Torsional Independent Rear Suspension på både XT och MAX-modellerna, däcken hålla kontakt med marken mer än däcken på andra ATV göra. Däcken heter Carlisle ACT radialdäck och har en stark mönsterdjup och bra grepp. De är idealiska för alla ändamål ridning eftersom den radiella konstruktion förlänger livslängden på slitbanan medan däckmönstret ger bra grepp när det behövs. Den XT levereras också med gjutna aluminium.
Drive Train

På en Can-Am 400, kan du välja mellan 2WD och 4WD. Den här funktionen är praktiskt eftersom det tillåter dig att överväga hur mycket gas du vill använda och vilken typ av yta du kommer att köra på. Det tillåter dig att spara på gas pengar, men ändå få dragkraft du behöver på hal eller branta ytor.
Specialfunktioner

MAX trim alternativ kommer med en förlängd hjulbas och är avsedd för förare som avser att transportera en passagerare. Det kommer också med en rack förlängning låda som kan snabbt och enkelt sättas på i stället för passagerarsätet utan att använda några verktyg. XT-modellen levereras som standard med många alternativ som normalt ställs på efter köpet, såsom hjul och däck som nämns ovan, en £ 3000 vinsch, uppgraderade stötfångare och en fjärrkontroll. Om du tänker installera de mest populära eftermarknaden alternativ på din ATV kan XT modellen spara pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102889.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.