Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar ett Edelbrock Carb

När du upptäcker att din Edelbrock förgasaren körs grov, är det dags för en justering. Förgasare som inte är korrekt justerade kan resultera i dålig gas körsträcka och orsaka motordelar slits ut snabbare. De Edelbrock förgasaren justerskruvarna är mycket tillgängliga, vilket innebär att du kan justera förgasaren på bara några minuter. Genom att göra jobbet själv, kommer du att spara tid och pengar det skulle kosta att ha en mekaniker göra jobbet åt dig. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två justerskruvarna på framsidan av förgasaren under Edelbrock namnskylten.
2

Starta bilen och låt den bli varm i ungefär fem minuter. Låt bilen tomgång medan du justerar förgasaren.
3

Vrid justerskruven på vänster sida av förgasaren moturs med en skruvmejsel tills den är helt öppen. Var försiktig så att du inte skruva upp den så mycket att det kommer ut ur förgasaren.
4

Vrid justerskruven på höger sida av förgasaren medsols med en skruvmejsel tills den är helt stängd. Du kommer att känna ett lätt motstånd när skruven är stängd.
5

Öppna den högra justeringsskruven genom att vrida den 2-1/2 kompletta rotationer moturs med en skruvmejsel. Stäng den vänstra justeringsskruven genom att vrida den medsols med en skruvmejsel tills du känner motstånd och den är helt stängd.
6

Vrid vänstersidiga skruven 2-1/2 kompletta rotationer moturs med en skruvmejsel för att slutföra justeringen av förgasaren. Stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102472.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.